Повезане вести

Човић о КЛС-у: Рачуница појединаца је да је Звезду лакше победити у једној утакмици него у плеј-офу

Човић о КЛС-у: Рачуница појединаца је да је Звезду лакше победити у једној утакмици него у плеј-офу

Спортски журнал 11.05.2022
Ми и Партизан имамо по 20 титула, толико о томе ко је најтрофејнији. Први човек Партизана Остоја Мијаиловић покренуо је лавину речима да црно-бели неће играти домаћу лигу ако се не поштују Статут и законска акта. Потом је навео… »
Није му остао дужан: У српској кошарци све пршти, директор КЛС упитао Остоју – ‘Да ли се одричеш свих седам пехара?’

Није му остао дужан: У српској кошарци све пршти, директор КЛС упитао Остоју – ‘Да ли се одричеш свих седам пехара?’

Хот спорт 11.05.2022
Грујин је прокоментарисао изјаву Остоје Мијаиловић. Гостујући на ТВ Прва, председник КК Партизан Остоја Мијаиловић шокирао је кошаркашку јавност у Србији изјавом да постоји шанса да Партизан иступи из КЛС, а сада је његов рачун… »
Човић о захтеву Партизана: "Не бавим се небитним ликовима, када почиње циркусијада?"

Човић о захтеву Партизана: "Не бавим се небитним ликовима, када почиње циркусијада?"

Спортске.нет 11.05.2022
Он је у разговору за ТВ Прва објаснио у чему је проблем када се ради о учешћу тимова у АдмиралБет АБА лиги и КЛС. "Немам намеру да се бавим небитним ликовима у кошарци. Договорили смо се да се завршница АдмиралБет АБА лиге игра… »
Нова бура у српској кошарци - Човић одговорио Мијаиловићу: Сукоб Звезде и Партизана почео пре КЛС!

Нова бура у српској кошарци - Човић одговорио Мијаиловићу: Сукоб Звезде и Партизана почео пре КЛС!

Мондо 11.05.2022
Председник Црвене звезде Небојша Човић реаговао је на телевизијско гостовање првог човека Партизана. Председник Црвене звезде Небојша Човић реаговао је на телевизијско гостовање првог човека Партизана. Небојша Човић одговорио… »
Човић одговорио мијаиловићу: ‘Неће у КЛС? То ме не интересује!’

Човић одговорио мијаиловићу: ‘Неће у КЛС? То ме не интересује!’

Хот спорт 11.05.2022
Небојша Човић, председник Црвене звезде, говорио је о актуелним дешавањима у српској кошарци. Он је био гост ТВ Прва, где је између осталог реаговао на изјаву председника Партизана Остоје Мијаиловића који је поручио дан раније… »

Вести дана »