Повезане вести
Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана
Бизнис.рс 11.05.2022
Министар момировић у дипломатској посети ријаду. Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировић изјавио је да Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана, вредног више од 100… »
У плану авио-линија Ријад-Београд: "Ова земља убрзано напредује, то је шанса за српске фирме"
Телеграф 11.05.2022
Момировић се састао и са потпредседником компаније Арамко, задуженим за индустријски развој. - Србија жели да буде део великог инвестиционог плана "Саудија 2030", који подразумева инвестиције од 100 милијарди долара у… »
Момировић: Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана
Данас 11.05.2022
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировић изјавио је данас да Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана, вредног више од 100 милијарди долара. „Ми смо истакли да желимо да… »
Србија ће директно летети до Саудијске Арабије: У плану успостављање редовне авио-линије између Ријада и Београда
РИНА 11.05.2022
Претрага Регистрација Србија ће директно летети до Саудијске Арабије: У плану успостављање редовне авио-линије између Ријада и Београда Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије Томислав… »
Момировић: Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана
Н1 Инфо 11.05.2022
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировић изјавио је да Србија жели да буде део великог саудијског инвестиционог плана, вредног више од 100 милијарди долара. „Ми смо истакли да желимо да… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 22 минутајош 14 повезаних

Време сутра: Облачно са кишом, поподне разведравање, температура до 17 степени
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 14 повезаних

"Нисмо победили ТСЦ од када сам дошао": Срђан Благојевић отворио душу пред тежак изазов Партизана
Вечерње новости пре 12 минутајош 38 повезаних

Важна вест за студенте, влада Србије донела одлуку! Ово је нова граница за буџет, ево колико је бодова потребно
Дневник пре 42 минутајош 16 повезаних