Povezane vesti
Bolna ispovest Nikoline Pišek posle svega: Otišla sam. Pokisla, obešenog nosa i srušenog sveta!
Svet & Skandal 11.05.2022
Bolna ispovest Nikoline Pišek – Voditeljku su pratile brojne predrasude i poniženja Voditeljka je ranije govorila o bolnim i neprijatnim iskustvima kao samohrane majke jedne devojčice, a sada je, ostala sama sa njih dve… Srpski istoričar Vidoje Ristović… »
Nikolina Pišek nije u dobrim odnosima sa svekrom: Evo i šta je razlog
Nova 11.05.2022
Priča se da je zbog svega voditeljka izbegavala da dolazi u Beograd. Iznenadna smrt Vidoja Ristovića i događaji koji su usledili nakon te vesti samo su potvrdili ono što se po kuloarima govorilo već duže vreme, a to je da su odnosi između svekra Miše… »
Nikolina i Miša grof nisu bili u dobrim odnosima Otkrivamo glavni razlog porodičnog sukoba, svekar joj ovo nikako nije…
Kurir 11.05.2022
Iznenadna smrt Vidoja Ristovića i događaji koji su usledili nakon te vesti samo su potvrdili ono što se po kuloarima govorilo već duže vreme, a to je da su odnosi između svekra Miše Grofa i snajke Nikoline Pišek narušeni. Kako Kurir saznaje od dobro… »
Ispovest Nikoline Pišek: „Mnogo je poniženja kroz koja prolaze samohrane majke“
Nova 11.05.2022
Voditeljka je izgubila supruga Vidoja Ristovića, sa kojim ima ćerkicu, a malo ko zna koliko se namučila sa prvom naslednicom, koju je dobila u studentskim danima, o čemu je svojevremeno napisala emotivan tekst. Nikolina Pišek je mnogo pre braka sa… »
Miša Grof o podeli imovine sa snahom Nikolinom Pišek: „Sve je na moje ime“
Nova 11.05.2022
Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio nakom smrti sina Vidoja Ristovića i progovorio o podeli imovine. Miša Grof je, naime, otkrio da se sva imovina njegovog sina vodi na njegovo ime i da će o podeli nasledstva, kad za to dođe vreme, samo on… »
Sva imovina je na moje ime! Šok izjava oca pokojnog Vidoja Ristovića: Moje nasledstvo je moja stvar, sve je moje
Kurir 11.05.2022
Otac preminulog Vidoja Ristovića Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio nakom smrti sina na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa. On je u razgovoru za Republiku potvrdio pisanje Kurira da se sva imovina u… »
Vesti dana »

Protest protiv blokada: Ne damo Srbiju onima koji su htjeli da zaustave život u Srbiji
Stav.life pre 1 satjoš 18 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 38 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena hitna policijska mera
Hello pre 38 minutajoš 19 povezanih

Stiže jak toplotni talas u Srbiju: Čubrilo od ovog datuma najavljuje skok temperature
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih