Povezane vesti

Razbojnici Kolu upali u kuću: Bio sam na kolenima i čekao da me ubiju, hteli su da mi odseku ruke

Razbojnici Kolu upali u kuću: Bio sam na kolenima i čekao da me ubiju, hteli su da mi odseku ruke

Sportski žurnal 11.05.2022
Jedan me zgrabio za vrat dok sam u naručju držao ćerku. Britanski "Tajms" prenosi detalje sa suđenja razbojnicima koji su januara 2020. upali u kuću bivšeg fudbalera Ešlija Kola u Sariju. Na sudu u Notingemu poroti je prezentovan Kolov iskaz… »
Šokantna ispovest bivšeg fudbalera: Hteli su da mi odseku prste, mislio sam da ću umreti!

Šokantna ispovest bivšeg fudbalera: Hteli su da mi odseku prste, mislio sam da ću umreti!

Večernje novosti 11.05.2022
LEGENDARNI engleski fudbaler Ešli Kol opljačkan je u januaru 2020. godine, a pred sudom je 10. maja 2022. govorio o događajima tom prilikom. FOTO: EPA Bivši levi bek Arsenala, Čelsija i reprezentacije Engleske prisetio se svega što se tada… »
Šokantna ispovest bivšeg fudbalera - "mislio sam da ću umreti": Razbojnici tokom pljačke hteli da mu seku prste!

Šokantna ispovest bivšeg fudbalera - "mislio sam da ću umreti": Razbojnici tokom pljačke hteli da mu seku prste!

Mondo 11.05.2022
Godinama je igrao PRemijer ligu u dresu Arsenala i Čelsija i bio je reprezentativac Engleske, a pre dve godine je doživeo neprijatnu situaciju u svom domu. Godinama je igrao PRemijer ligu u dresu Arsenala i Čelsija i bio je reprezentativac Engleske, a… »

Vesti dana »