Повезане вести
Разбојници Колу упали у кућу: Био сам на коленима и чекао да ме убију, хтели су да ми одсеку руке
Спортски журнал 11.05.2022
Један ме зграбио за врат док сам у наручју држао ћерку. Британски "Тајмс" преноси детаље са суђења разбојницима који су јануара 2020. упали у кућу бившег фудбалера Ешлија Кола у Сарију. На суду у Нотингему пороти је презентован… »
Шокантна исповест бившег фудбалера: Хтели су да ми одсеку прсте, мислио сам да ћу умрети!
Вечерње новости 11.05.2022
ЛЕГЕНДАРНИ енглески фудбалер Ешли Кол опљачкан је у јануару 2020. године, а пред судом је 10. маја 2022. говорио о догађајима том приликом. ФОТО: ЕПА Бивши леви бек Арсенала, Челсија и репрезентације Енглеске присетио се свега… »
Шокантна исповест бившег фудбалера - "мислио сам да ћу умрети": Разбојници током пљачке хтели да му секу прсте!
Мондо 11.05.2022
Годинама је играо ПРемијер лигу у дресу Арсенала и Челсија и био је репрезентативац Енглеске, а пре две године је доживео непријатну ситуацију у свом дому. Годинама је играо ПРемијер лигу у дресу Арсенала и Челсија и био је… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 4 сатијош 25 повезаних
Стравичан удес код Севојна: Возила смрскана, Хитна и полиција на лицу места ВИДЕО
Б92 пре 10 минутајош 20 повезаних
Мићовић: Државне резерве горива по први пут би могле да се нађу на тржишту, то ће бити прави тест
Недељник пре 2 сатајош 21 повезана