Повезане вести
Бивши фудбалер на мети познатог лопова: Некадашњи "пајтос" Баџиног сина опљачкао Јестровићеву вилу, а ево кога је ојадио…
Курир 12.05.2022
На мети лопова Драга М. (62) који је ухапшен због сумње да је на Дедињу опљачкао пет луксузних кућа, био је и бивши фудбалер Ненад Јестровић, али и представник једне стране амбасаде у Србији. Како Курир сазнаје, и остали… »
Цела породица трпи насиље Исповест Момира ког је жена убола ножем: Кувао сам кафу кад је пришла са леђа и прислонила нож…
Курир 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Дивну М. (63) јер је ножем напала мужа Момира М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Он је рекао за Курир са проблеми трају годинама. - Кувао сам кафу кад је пришла са леђа и прислонила… »
Ово је прича Момира (63) кога је ножем напала супруга: "Пришла ми је са леђа и убола ме, све нас малтретира"
Телеграф 12.05.2022
Његовој супрузи је одређен притвор због кривичног дела насиља у породици. Момира М. (63) из београдског насеља Миријево напала је супруга Д.М. (63) јуче кухињским ножем и сва је срећа јер је несрећни човек успео да јој отме… »
Саслушана жена која је у миријеву избола мужа: Рекао ми је да сам највеће злог које хода!
Курир 12.05.2022
Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг Момир М. (63) позвао полицију и пријавио да га је повредила кухињским ножем у заједничком стану у београдском насељу Миријево. Како се сазнаје, напад се… »
Узела сам нож јер ме је назвао злом: Овако се бранила жена која је избола мужа
Нова 12.05.2022
Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг М. М. (63) позвао полицију и пријавио да га је повредила кухињским ножем у заједничком стану у београдском насељу Миријево. Напад се догодло јуче око 14 сати… »
Саслушана жена (63) која је на Миријеву избола мужа: "Узела сам из кухиње нож јер ме је назвао злом"
Телеграф 12.05.2022
Напад се догодло јуче око 14 сати, а Д.М. је одређен притвор до 48 сати након чега ће бити саслушана у тужилаштву због насиља у породици. Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг М. М. (63) позвао… »
Жена кухињским ножем избола мужа у стану у Миријеву
Нова 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Према објављеним информацијама, мушкарац је убоден у руку кихињским ножем. „Полиција је саслушала повређеног… »
Ужас у Миријеву: Жена кухињским ножем избола мужа
Курир 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Према информацијама, мушкарац је убоден у руку кихињским ножем. - Полиција је саслушала повређеног који је… »
Жена кухињским ножем избола мужа у стану у Миријеву
Телеграф 12.05.2022
Жена је ухапшена и одређен јој је притвор до 48 сати због насиља у породици. Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву, сазнаје Телеграф.рс. Према нашим… »
Вести дана »
НИС без дозволе Америке за рад, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 48 минутајош 50 повезаних
Пашће 30 цм снега Од овог датума стиже права зима, а ускоро би могло да завеје свуда
Ало пре 33 минутајош 26 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
Мишко Ражнатовић се смеје жоцовој изјави: Увек неки проблем са играчима, пре дискотеке, сада телефони!
Хот спорт пре 1 сатјош 24 повезане