Повезане вести

Бивши фудбалер на мети познатог лопова: Некадашњи "пајтос" Баџиног сина опљачкао Јестровићеву вилу, а ево кога је ојадио…

Бивши фудбалер на мети познатог лопова: Некадашњи "пајтос" Баџиног сина опљачкао Јестровићеву вилу, а ево кога је ојадио…

Курир 12.05.2022
На мети лопова Драга М. (62) који је ухапшен због сумње да је на Дедињу опљачкао пет луксузних кућа, био је и бивши фудбалер Ненад Јестровић, али и представник једне стране амбасаде у Србији. Како Курир сазнаје, и остали… »
Цела породица трпи насиље Исповест Момира ког је жена убола ножем: Кувао сам кафу кад је пришла са леђа и прислонила нож…

Цела породица трпи насиље Исповест Момира ког је жена убола ножем: Кувао сам кафу кад је пришла са леђа и прислонила нож…

Курир 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Дивну М. (63) јер је ножем напала мужа Момира М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Он је рекао за Курир са проблеми трају годинама. - Кувао сам кафу кад је пришла са леђа и прислонила… »
Ово је прича Момира (63) кога је ножем напала супруга: "Пришла ми је са леђа и убола ме, све нас малтретира"

Ово је прича Момира (63) кога је ножем напала супруга: "Пришла ми је са леђа и убола ме, све нас малтретира"

Телеграф 12.05.2022
Његовој супрузи је одређен притвор због кривичног дела насиља у породици. Момира М. (63) из београдског насеља Миријево напала је супруга Д.М. (63) јуче кухињским ножем и сва је срећа јер је несрећни човек успео да јој отме… »
Саслушана жена која је у миријеву избола мужа: Рекао ми је да сам највеће злог које хода!

Саслушана жена која је у миријеву избола мужа: Рекао ми је да сам највеће злог које хода!

Курир 12.05.2022
Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг Момир М. (63) позвао полицију и пријавио да га је повредила кухињским ножем у заједничком стану у београдском насељу Миријево. Како се сазнаје, напад се… »
Узела сам нож јер ме је назвао злом: Овако се бранила жена која је избола мужа

Узела сам нож јер ме је назвао злом: Овако се бранила жена која је избола мужа

Нова 12.05.2022
Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг М. М. (63) позвао полицију и пријавио да га је повредила кухињским ножем у заједничком стану у београдском насељу Миријево. Напад се догодло јуче око 14 сати… »
Саслушана жена (63) која је на Миријеву избола мужа: "Узела сам из кухиње нож јер ме је назвао злом"

Саслушана жена (63) која је на Миријеву избола мужа: "Узела сам из кухиње нож јер ме је назвао злом"

Телеграф 12.05.2022
Напад се догодло јуче око 14 сати, а Д.М. је одређен притвор до 48 сати након чега ће бити саслушана у тужилаштву због насиља у породици. Полиција на Звездари ухапсила је Д. М. (63) након што је њен супруг М. М. (63) позвао… »
Жена кухињским ножем избола мужа у стану у Миријеву

Нова 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Према објављеним информацијама, мушкарац је убоден у руку кихињским ножем. „Полиција је саслушала повређеног… »
Ужас у Миријеву: Жена кухињским ножем избола мужа

Ужас у Миријеву: Жена кухињским ножем избола мужа

Курир 12.05.2022
Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву. Према информацијама, мушкарац је убоден у руку кихињским ножем. - Полиција је саслушала повређеног који је… »

Телеграф 12.05.2022
Жена је ухапшена и одређен јој је притвор до 48 сати због насиља у породици. Београдска полиција ухапсила је јуче Д. М. (63) јер је ножем напала мужа М. М. (63) и повредила га у стану у Миријеву, сазнаје Телеграф.рс. Према нашим… »

Вести дана »