Povezane vesti
Juratović: Vučić jednu priču imao u Briselu, drugu u Moskvi, treću u Beogradu
N1 Info 12.05.2022
Poslanik nemačkog Bundestaga i predsednik Odbora za Zapadni Balkan Josip Juratović izjavio je da bi sankcije Rusiji koje bi uvele zemlje Zapadnog Balkana bile znak solidarnosti s demokratskim delom sveta, "znak da se Srbija može osloniti na nas, ali i mi… »
Vučić: Ne verujem da je moj veliki drug Josip to rekao
Nova 12.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode poslanika Bundestaga Josipa Juratovića da u najvažnijim političkim centrima govori različito, dodajući da ne veruje da je tako nešto rekao njegov "veliki drug". Vučić je, u izjavi novinarima na… »
Juratović: Vučić jednu priču imao u Briselu, drugu u Moskvi, treću u Beogradu
Nova 12.05.2022
Poslanik nemačkog Bundestaga i predsednik Odbora za Zapadni Balkan Josip Juratović izjavio je da bi sankcije Rusiji koje bi uvele zemlje Zapadnog Balkana bile znak solidarnosti s demokratskim delom sveta, "znak da se Srbija može osloniti na nas, ali i mi… »
Juratović: Beograd mora da odabere stranu, Vučić je imao jednu priču u Briselu, drugu u Moskvi
Danas 12.05.2022
Poslanik nemačkog Bundestaga i predsednik Odbora za Zapadni Balkan Josip Juratović izjavio je da bi sankcije Rusiji koje bi uvele zemlje Zapadnog Balkana bile znak solidarnosti s demokratskim delom sveta, „znak da se Srbija može osloniti na nas, ali i mi… »
Vesti dana »
Stravičan napad na aerodrom u Rijadu, ima mrtvih i mnogo povređenih! Tramp razmatra udare na Hute, Saudijska Arabija najavljuje snažan odgovor
Dnevnik pre 14 minutajoš 15 povezanih
Tramp napravio dil veka sa Putinom! Rusija će zgrnuti milijarde, Nemci objavili šokantne vesti: U Berlinu muk, a Zelenski kipti od besa
Blic pre 49 minutajoš 13 povezanih
Tepić (Evropska Srbija): Nezakonita imovina ići će u Fond za povraćaj opljačkanog novca
Danas pre 34 minutajoš 4 povezane
Drama na nebu iznad Rusije: Predsednički avion nije mogao da sleti u Moskvu zbog dronova, Putin bio u njemu?!
Mondo pre 39 minutajoš 1 povezana