Povezane vesti

Ceca progovorila o muškarcima sa kojima je bila i otkrila ženama kako da sačuvaju brak

Ceca progovorila o muškarcima sa kojima je bila i otkrila ženama kako da sačuvaju brak

Svet & Skandal 12.05.2022
Cecini momci od nje nisu očekivali da kuva Pevačica Ceca Ražnatović zablistala je u belom kompletu na snimanju „Zvezda Granda“. Pored upečatljivog stajlinga, nije moglo da se ne primeti da pevačica odlično izgleda i da je liniju dovela do… »
Ceca Veliki mesojed: Probala sam zmiju, ajkulu, krokodila, zebru! A onda priznala ko je zadužen za kuvanje u njenoj vili!

Ceca Veliki mesojed: Probala sam zmiju, ajkulu, krokodila, zebru! A onda priznala ko je zadužen za kuvanje u njenoj vili!

Kurir 12.05.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (48) kaže da ne može da zamisli dan bez mesa Najveća balkanska zvezda priča da je posle svinjetine, piletine i junetine prešla na egzotičnije meso. - Veliki sam mesojed! Jela sam meso raznih divljih životinja… »
Jela sam zmiju, zebru, noja i krokodila! Ceca je veliki mesojed, ali jedino njih nikada nije mogla da proba!

Jela sam zmiju, zebru, noja i krokodila! Ceca je veliki mesojed, ali jedino njih nikada nije mogla da proba!

Mondo 12.05.2022
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je veliki mesojed, te šta je sve probala od specijalitete, kao i šta nikada nije mogla. Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je veliki mesojed, te šta je sve probala od specijalitete, kao i šta nikada nije… »

Vesti dana »