Povezane vesti
Budžet za ubrzanu energetsku tranziciju - koliko će Evropu koštati "raskid" sa ruskim naftom i gasom
Euronews 12.05.2022
Zemljama Evropske unije biće potrebno 195 milijardi evra u narednih pet godina da se oslobode energetske zavisnosti od Rusije, piše Fajnenšel tajms. Toliki budžet je uključen u projekat ubrzane energetske tranzicije koji je pripremila Evropska komisija… »
EU: planira 195 milijardi evra za energetsku nezavisnost od Rusije
Blic 12.05.2022
Zemljama Evropske unije biće potrebno 195 milijardi evra u narednih pet godina da se oslobode energetske zavisnosti od Rusije, piše Fajnenšel tajms. Toliki budžet je uključen u projekat ubrzane energetske tranzicije koji je pripremila Evropska komisija… »
FT: EU planira 195 milijardi eura za energetsku nezavisnost od Rusije
Al Jazeera 12.05.2022
Budžet je uključen u projekat ubrzane energetske tranzicije koji je pripremila Evropska komisija, piše ‘Financial Times’. Zemljama Evropske unije bit će potrebno 195 milijardi eura u narednih pet godina da se oslobode energetske zavisnosti od Rusije… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Ništa od titule na Australijan openu: Aleksandra Krunić i Ana Danilina poražene u finalu
Dnevnik pre 16 minutajoš 9 povezanih