Povezane vesti
Rešena misterija poslednje slike Arkana: Ljuba Šiptar svedoči posle 22 godine - Sumnjam i ko ga je ubio...
Mondo 12.05.2022
Ljuba Šiptar upoznao je Arkana kada mu je bio potreban kredit za kupovinu kockarnice na Svetom Stefanu. Prijateljstvo je nastavljeno, a Mihajlović kaže i da je produžio život Arkanu za nekoliko sati. Ljuba Šiptar upoznao je Arkana kada mu je bio potreban… »
Ljuba šiptar za Kurir razotkrio misteriju slike pred ubistvo arkana! Rekao sam Željku: Dvojica nas gledaju sve vreme, ukrštaju…
Kurir 12.05.2022
Ostanemo Arkan, Manda, Garić i ja. Inače, sve vreme su tuda prolazila dva momka i samo su fiksirali naš sto, ukrštali su se kod našeg stola... Rekao sam da nas gledaju, a Arkan na to kaže: „Pa valjda imam i ja ko gleda njih...", ispričao je Ljubomir… »
Vesti dana »
Peti dan rata na Bliskom istoku: Talas bombi na Teheran, Izrael kopneno u Libanu, NATO oborio iranske rakete - Dokle ide eskalacija?
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Poljoprivrednici i danas blokiraju pojedine puteve: Čeka se ishod pregovora sa Vladom
Radio 021 pre 6 satijoš 12 povezanih
Uživo (Video) NATO oborio raketu koja je išla ka Turskoj, SAD potopile iranski ratni brod torpedom, stradalo najmanje 80 ljudi
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 155 povezanih
"Crvena zvezda ne bira, ide na sve trofeje": Stanković jasan pred gostovanje Novom Pazaru
Mondo pre 13 minutajoš 45 povezanih