Povezane vesti
Ljuba šiptar za Kurir razotkrio misteriju slike pred ubistvo arkana! Rekao sam Željku: Dvojica nas gledaju sve vreme…
Kurir 12.05.2022
Ostanemo Arkan, Manda, Garić i ja. Inače, sve vreme su tuda prolazila dva momka i samo su fiksirali naš sto, ukrštali su se kod našeg stola... Rekao sam da nas gledaju, a Arkan na to kaže: „Pa valjda imam i ja ko gleda njih...", ispričao je… »
Rešena misterija poslednje slike Arkana: Ljuba Šiptar svedoči posle 22 godine - Sumnjam i ko ga je ubio...
Mondo 12.05.2022
Ljuba Šiptar upoznao je Arkana kada mu je bio potreban kredit za kupovinu kockarnice na Svetom Stefanu. Prijateljstvo je nastavljeno, a Mihajlović kaže i da je produžio život Arkanu za nekoliko sati. Ljuba Šiptar upoznao je Arkana kada mu je bio… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 24 minutajoš 31 povezana
Jokić slavio rođenje sina, punio sve kolone: Novi tripl-dabl Srbina, Dalas ipak i bez Dončića dobio Denver! (video)
Hot sport pre 36 minutajoš 17 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih
Zelenski: Ukrajina radi na razvoju novih tipova PVO; Putin: Raketni sistem "orešnik" garant teritorijalnog integriteta
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane