Повезане вести

Хрватска и побачај: „Мама, радимо праву ствар, шапнуо си ми то у сну“, наводи Мирела Чавајда у писму нерођеном детету

Хрватска и побачај: „Мама, радимо праву ствар, шапнуо си ми то у сну“, наводи Мирела Чавајда у писму нерођеном детету

Радио 021 12.05.2022
Најновији налаз хрватско-британске лекарке показао да нерођено дете Миреле Чавајде, које има велики тумор на мозгу, нема шансе да преживи. ББЦ Илустрација Трудница којој су три недеље лекари у Хрватској одбијали да изврше прекид… »
„Мој Грга умире“: Трудница Мирела Чавајда обратила се јавности потресним писмом

„Мој Грга умире“: Трудница Мирела Чавајда обратила се јавности потресним писмом

Нова 12.05.2022
Мирела Чавајда, трудница којој су хрватске болнице одбијале допустити побачај иако њена нерођена беба на глави има велики тумор због којег би по рођењу умрла или би наставила да живи као биљка, јавности се обратила потресним… »
Потресно писмо Миреле Чавајде: "Грга мој, шапнуо си ми у сну... Пишем им ово како би разумели"

Потресно писмо Миреле Чавајде: "Грга мој, шапнуо си ми у сну... Пишем им ово како би разумели"

Телеграф 12.05.2022
Адвокатица Миреле Чавајде је рекла како њен проблем још није решен и да сада следи пребацивање одговорности институција. Мирела Чавајда, којој су до јучерашње одлуке другостепене комисије, болнице одбијале прекид трудноће… »

Вести дана »