Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »
Milvoki ne može bez Janisa: Baksi poraženi od Filadelfije i to na domaćem terenu (video)
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
"Pogodio me je ovaj poraz..." Legendarni trener neutešan nakon poraza Zvezde od Barselone
Večernje novosti pre 24 minutajoš 19 povezanih
Uzbuna, kritična situacija! Nuklearka Černobilj teško oštećena u napadu, radijacija više ne može da se zaustavi! Hitno se oglasila IAEA!
Kurir pre 49 minutajoš 10 povezanih
SAD tvrde da je postignut napredak u pregovorima sa Ukrajinom o planu za okončanje rata
Danas pre 4 minutajoš 12 povezanih
Danas u Srbiji oblačno, sa slabom kišom, ponegde zbog magle vidljivost ispod 200 metara
Glas Zapadne Srbije pre 19 minutajoš 11 povezanih