Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »

Burna noć za Hitnu pomoć: Sudar kod Geneksa, pomoć masovno tražili ovi pacijenti
Blic pre 12 minutajoš 22 povezane

Popaljeni alarmi danas i sutra, a od vikenda smrzavanje: Ove 2 mape najbolje pokazuju kakav drastičan pad temperature je pred nama
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

"Temeljno postavljanje terena se već dešava": Trampov jastreb najavio strateški dijalog Srbije i SAD: Na stolu 9 važnih tema, za Ameriku će jedna biti ključna
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

SZO opovrgla Trampove tvrdnje o vezi paracetamola u trudnoći i autizma kod dece: Da li buduće mame imaju razlog za strah
Euronews pre 12 minutajoš 1 povezana