Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »
Smrt skromnog lidera! Ubijen i bivši predsednik Irana! Mahmud Ahmadinedžad stradao sa celim obezbeđenjem u raketnom napadu
Dnevnik pre 53 minutajoš 54 povezane
Teheran pokrenuo nove napade nakon smrti Hamneija, na meti Emirati, poginula tri američka vojnika
Nova pre 3 minutajoš 96 povezanih
Naš pevač sa trudnom ženom zarobljen na Maldivima oglasio se: Zbog sukoba na Bliskom istoku, traže alternativu da se vrate u Srbiju
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak 2. mart 2026: Sutra pretežno oblačno i suvo
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih