Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »
Nastavlja se toplotni talas, pod crvenim meteo alarmom veći deo Srbije: Pad temperature od 1. jula
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 22 povezane
Raspored Mundijala (19. dan): Brazil i Nemačka veliki favoriti, derbi duel u Montereju
Danas pre 15 minutajoš 18 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, savet vozaćima da ne putuju u najtoplijem delu dana
Beta pre 5 minutajoš 12 povezanih
Danas konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Morava info pre 50 minutajoš 13 povezanih