Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »
Tramp predviđa kolaps Evrope u narednih 20 godina: Stigao oštar odgovor iz Nemačke: "Nisu nam potrebni spoljni saveti"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Gašić: Helezove izjave o „sarajevskom safariju“ ratnohuškačka propaganda, međunarodni partneri da reaguju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Srđan Jandrić je pobednik "Masterchef Srbija", osvojio nagradu od 50.000 evra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana