Povezane vesti
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
Danas 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne „oči u oči“ sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto skriva dokaze koje sam joj dostavila
Nova 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Tepić: Jedva čekam da pitam Dolovac zašto prikriva dokaze koje sam joj dostavila
N1 Info 12.05.2022
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto… »
Vesti dana »
Prognoza za četvrtak, 14. maj: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Pravo u centar pre 29 minutajoš 24 povezane
Šta kažu kladionice posle prvog polufinala Evrovizije: Kako stoji Srbija?
Euronews pre 19 minutajoš 42 povezane
Razlika između Beograda i Beča: Dragović o pritisku derbija – „U Zvezdi ne smeš da izgubiš od Partizana!“
Hot sport pre 24 minutajoš 22 povezane