Повезане вести
Висковић: Србија не треба да одлаже одлуке, рат у Украјини ће још трајати
Данас 12.05.2022
Нико не може да предвиди у ком правцу ће се кретати рат у Украјини наредних месеци, али ће последице по Европу и Србију свакако бити значајне, речено је на трибини „Агресија на Украјину – преокрет геополитичких односа и где је… »
Висковић: Дуго се налазимо у позицији Буридановог магарца између два пласта сена
Н1 Инфо 12.05.2022
"Ми смо енергетски зависни од Русије, трговински зависни од Европске уније, а финансијски зависни од САД и Кине и питање које се поставља је шта заправо ми хоћемо, рекао је професор Факултета политичких наука Иво Висковић на… »
Висковић: Дуго смо у позицији Буридановог магарца између два пласта сена
Нова 12.05.2022
"Ми смо енергетски зависни од Русије, трговински зависни од Европске уније, а финансијски зависни од САД и Кине и питање које се поставља је шта заправо ми хоћемо, рекао је професор Факултета политичких наука Иво Висковић на… »
ВИДЕО Агресија на Украјину: Да ли је Вучић свестан промена
Нова 12.05.2022
Агресија на Украјину променила је не само однос између великих сила, него нужно и место малих држава каква је Србија. Које су битне одлике настајућег светског поретка и да ли је политичко вођство Србије свесно промена које се… »
Вести дана »
Камионима са приколицом и шлеперима забрањено кретање у делу Фрушке горе
НовиСад.цом пре 57 минутајош 92 повезане
Драматична дешавања у Атлантику: Трамп запленио руски танкер, па онда још један, огласила се Москва
Правда пре 32 минутајош 93 повезане
Америчка војска запленила два танкера, један пловио под руском заставом
Н1 Инфо пре 2 сатајош 43 повезане
(Фото) Брижит Бардо сахрањена у цркви у Сен Тропеу, присуствовали најближи пријатељи и породица
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 28 повезаних