Повезане вести

Јокић: Не могу да дам одговор о игрању за репрезентацију

Јокић: Не могу да дам одговор о игрању за репрезентацију

Дневник 12.05.2022
СОМБОР: Разговарао сам са селектором Светиславом Пешићем, имамо неки план, па ћемо видети да ли ће то тако да буде, видећемо шта ће се све издешавати. Не могу да дам одговор хоћу ли играти на Европском првенству, сачекаћемо по… »
Јокић: Пешић и ја имамо план!

Н1 Инфо 12.05.2022
Никола Јокић поново је другу годину заредом изабран за најкориснијег играча најбоље кошаркашке лиге на свету НБА, што је био повод да разговара са новинарима. Представнике домаћих медија је највише занимало да ли ће после паузе… »
Јокић проговорио, делује охрабрујуће, хоће ли заиграти за Србију на Евробаскету?

Јокић проговорио, делује охрабрујуће, хоће ли заиграти за Србију на Евробаскету?

Спортске.нет 12.05.2022
Никола Јокић је на оригиналан начин добио признање за МВП у НБА лиги, награду је примио у Сомбору. Након тога, уследила је онлајн конференција за америчке медије, а одговорио је и на питање да ли ће заиграти за Србију на… »
Јокић и репрезентација: Не могу сада да дам одговор!

Јокић и репрезентација: Не могу сада да дам одговор!

Хот спорт 12.05.2022
Јокић и даље размишља. Српски кошаркаш, Никола Јокић, другу годину у низу одарбан је за МВП НБА лиге. Ласкаво признање је добио другу годину за редом, а сада има подједнако награда као величине попут Адетокумпа, Бирда или… »

Спорт клуб 12.05.2022
Никола Јокић поново је другу годину заредом изабран за најкориснијег играча најбоље кошаркашке лиге на свету НБА, што је био повод да разговара са новинарима. Представнике домаћих медија је највише занимало да ли ће после паузе… »
Јокић о Карију и репрезентацији: Причали смо, имамо план

Јокић о Карију и репрезентацији: Причали смо, имамо план

Нова 12.05.2022
Центар Денвера о наступу за национални тим. Никола Јокић је након званичне доделе МВП награде одржао конференцију за медије на којој је говорио о разним темама. Она која највише занима љубитеље кошарке у Србији је… »
Јокић се огласио о репрезентацији: Причао сам са Пешићем! Да ли ће МВП играти за Србију? Ево шта је поручио из Сомбора!

Јокић се огласио о репрезентацији: Причао сам са Пешићем! Да ли ће МВП играти за Србију? Ево шта је поручио из Сомбора!

Мондо 12.05.2022
Никола Јокић потврдио да је разговарао са Светиславом Пешићем о предстојећем Евробаскету. Никола Јокић потврдио да је разговарао са Светиславом Пешићем о предстојећем Евробаскету. Никола Јокић је другу годину заредом МВП НБА… »

Вести дана »