Povezane vesti
Ne bih te ni je**o da sam napolju! Karambol dalile i cara: Zaletela se na njega i gađala ga, on je gurnuo iz sve snage!
Mondo 12.05.2022
Dalila i Filip Car više ne mogu ni pet minuta jedno pored drugog, pa je opet došlo do sukoba i najstrašnijih uvreda. Dalila i Filip Car više ne mogu ni pet minuta jedno pored drugog, pa je opet došlo do sukoba i najstrašnijih uvreda. Dalila… »
Tuča dalile i filipa Car brutalno odgurnuo Dalilu, izgovorio joj stravične stvari, prekinuta emisija zbog njihovog sukoba…
Alo 12.05.2022
Njih dvoje su sukob nastavili i u spavaćoj sobi, gde je došlo i do gađanja. Dalila Dragojević i Filip Car prekinuli su emisiju "Pitanja gledalaca" i započeli žestoku svađu. - Tek ćeš da imaš nova saznanja. Možda ćeš da saznaš i da sam imala… »
Da sam napolju ne bih te ni j**AO! Brutalan sukob Dalile i Cara, gurnuo ju je iz sve snage, obezbeđenje odmah uletelo! (video)
Kurir 12.05.2022
Dalila Dragojević i Filip Car prekinuli su emisiju "Pitanja gledalaca" i započeli žestoku svađu. - Tek ćeš da imaš nova saznanja. Možda ćeš da saznaš i da sam imala s*ks - govorila je Dalila. - Pa kad kažeš da ćeš da skineš gaće i… »
Vesti dana »
Sindikat EPS Nezavisnost, ogranak TENT održao protest: Radnici podržali studente i tražili smene
Nova ekonomija pre 3 satajoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Novi magazin pre 9 satijoš 8 povezanih
Konfuzija u školama u Srbiji: jedni rade, drugi skratili časove ,a treći obustavili rad
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 24 povezane
Vilander uveren da Zverev može da pobedi Đokovića na Australijan openu: „Daću vam dva razloga zašto“
Nova pre 8 minutajoš 27 povezanih
Kandidati za članove Saveta REM-a predstavili se na razgovoru u Skupštini Srbije
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih