Povezane vesti

Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime: Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao

Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime: Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao

Svet & Skandal 12.05.2022
Ćerka Šabana Šaulića otkrila da li je zbog očevog imena imala povlastica u muzičkom svetu Pevačica Ilda Šaulić godinama unazad je uspešna na muzičkoj sceni, a ne krije da joj je u životu, pa i karijeri, sve išlo dosta lakše jer je ćerka… »
Ilda Šaulić: Bilo je i osude i kritikovanja na početku VIDEO

Ilda Šaulić: Bilo je i osude i kritikovanja na početku VIDEO

Nova 12.05.2022
Pevačica otkrila nam je zašto su je pojedini ljudi osuđivali, na početku karijere. Pevačica Ilda Šaulić prisetila se početka karijere i otkrila nam da li je bilo teško da se probije na esradno nebo budući da su je svi povezivali sa ocem… »
Sva vrata su mi bila otvorena jer sam šabanova ćerka! Ilda priznala da joj je najbitnije da nije obrukala oca!

Sva vrata su mi bila otvorena jer sam šabanova ćerka! Ilda priznala da joj je najbitnije da nije obrukala oca!

Kurir 12.05.2022
Ilda Šaulić priča kako je zahvaljujući slavnom ocu i zvučnom prezimenu imala olakšice kada j epočela da se bavi muzikom, ali da je isključivo svojim radom i trudom uspela da ostvari zapaženu karijeru. Ilda Šaulić dosta pažnje posvećuje svom… »

Vesti dana »