Povezane vesti
Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime: Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao
Svet & Skandal 12.05.2022
Ćerka Šabana Šaulića otkrila da li je zbog očevog imena imala povlastica u muzičkom svetu Pevačica Ilda Šaulić godinama unazad je uspešna na muzičkoj sceni, a ne krije da joj je u životu, pa i karijeri, sve išlo dosta lakše jer je ćerka… »
Ilda Šaulić: Bilo je i osude i kritikovanja na početku VIDEO
Nova 12.05.2022
Pevačica otkrila nam je zašto su je pojedini ljudi osuđivali, na početku karijere. Pevačica Ilda Šaulić prisetila se početka karijere i otkrila nam da li je bilo teško da se probije na esradno nebo budući da su je svi povezivali sa ocem… »
Sva vrata su mi bila otvorena jer sam šabanova ćerka! Ilda priznala da joj je najbitnije da nije obrukala oca!
Kurir 12.05.2022
Ilda Šaulić priča kako je zahvaljujući slavnom ocu i zvučnom prezimenu imala olakšice kada j epočela da se bavi muzikom, ali da je isključivo svojim radom i trudom uspela da ostvari zapaženu karijeru. Ilda Šaulić dosta pažnje posvećuje svom… »
Vesti dana »
Pokret Bravo traži ostavka načelnika policije i gradonačelnika Novog Sada zbog prebijanja mladića
Novi magazin pre 3 satajoš 35 povezanih
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 4 satijoš 33 povezane
Ministar finansija Kanade: Trampova šala o Kanadi kao 51. američkoj državi više nije smešna
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Jeziva povreda igrača Totenhema - iznet na nosilima, sa kragnom VIDEO
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
„Malo bolje znamo ko i kako radi“: Vazduhoplovna akademija buni se zbog smene direktora
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane