Povezane vesti
"Ne podržavamo dogovor dva čoveka iza zatvorenih vrata": Veselinović: Spremni smo za nove izbore u Beogradu kad god da budu
Blic 13.05.2022
Bićemo spreman za nove izbore u Beogradu, kada god oni budu raspisani, kaže funkcioner Pokreta "Ne davimo Beograd" (NDBGD) i kandidat za gradonačelnika na završenim beogradskim izborima Dobrica Veselinović. - Mislim da odluke treba da donose institucije… »
Dobrica Veselinović: „Ne davimo Beograd“ spremni za nove gradske izbore
N1 Info 13.05.2022
Član Malog veća pokreta "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović rekao je da će biti spremni da ponude zeleno-levu političku alternativu na novim izborima za Beograd, kad god se dese. „Mislim da je nezahvalno to sada prognozirati, imajući u vidu da… »
Dobrica Veselinović: Spremni smo za nove izbore u Beogradu, nudimo zeleno-levu alternativu
Beta 13.05.2022
Član Malog veća pokreta "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović rekao je da će biti spremni da ponude zeleno-levu političku alternativu na novim izborima za Beograd, kad god se dese. "Mislim da je nezahvalno to sada prognozirati, imajući u vidu da… »
Veselinović: Spremni za nove izbore u Beogradu, nudimo zeleno-levu alternativu
Nova 13.05.2022
Član Malog veća pokreta "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović rekao je da će biti spremni da ponude zeleno-levu političku alternativu na novim izborima za Beograd, kad god se dese. „Mislim da je nezahvalno to sada prognozirati, imajući u vidu da… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 11 minutajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 31 minutajoš 36 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 12 minutajoš 43 povezane
NIS-u curi vreme, Rusi i Amerikanci pregovaraju o menadžment strukturi
RTS pre 47 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 36 minutajoš 86 povezanih