Povezane vesti
Benzema kao Raul, Kristijano je sa "druge planete"!
Sportske.net 13.05.2022
Karim Benzema igra sezonu života u Real Madridu. Francuz je najzaslužniji za povratak titule prvaka Španije na "Santjago Bernabeu" i plasman "kraljevskog" kluba u finale Lige šampiona. Iskusni napadač postigao je svoj 27. pogodak u španskoj Primeri na… »
Samo je Ronaldo još iznad Benzeme: Francuz stao uz rame sa legendarnim Raulom
Vesti online 13.05.2022
Najbolja sezona krijere za Karima Benzemu postala je još bolja, još efikasnija u četvrtak uveče sa novim golom nezaustavljivog momka iz Liona. Madriđani su do nogu potukli Levante u meču Primere 6:0, a Francuz je svoje ime ugravirao u klupske almanahe… »
Benzema se izjednačio sa Raulom, ali je Ronaldo daleko
Sport klub 13.05.2022
Napadač Real Madrida Karim Benzema postigao je pogodak u četvrtak uveče u utakmici 36. kola prvenstva Španije protiv Levantea. Kraljevski klub je na „Santjago Bernabeu“ slavio 6:0, a francuski reprezentativac je upisao 27. pogodak u 31 utakmici ove… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izrael uzvratio udarac Iranu: Bivši ministar otkriva da su još u oktobru počele pripreme za ovaj napad
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 23 minutajoš 27 povezanih

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 38 minutajoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 13 povezanih