Povezane vesti
Malo poznata priča Krstića: Teo mi je kum, ali nismo pričali godinu dana
Nova 13.05.2022
Evroliga je odlučila da na poseban način obradi fenomen koji je u košarci prvi put viđen prošle godine, a u razgovoru su otkrivene i mnogi nepoznati detalji. Evroliga je odlučila da snimi dokumentarac pod nazivom „Srbija, zemlja MVP“, a najbolji mogući… »
Nenad Krstić o teodosiću: ‘Bili smo cimeri, a godinu dana nismo govorili! Moj kum igrače na terenu čini boljim!’
Hot sport 13.05.2022
Zanimljiva ispovest nekadašnjeg centra CSKA. Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, govoreći za Evroligin dokumentarac o ‘Srbiji zemlji MVP‘, otkrio da godinu nije govorio sa Milošem Teodosićem. Krstić i iskusni plejmejker su… »
Krstić: Teodosić i ja nismo pričali godinu dana
Sport klub 13.05.2022
Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić otkrio je za Evroligin dokumentarac o "Srbiji, zemlji MVP", kako godinu dana nije govorio sa svojim kumom Milošem Teodosićem, koji je nedavno osvojio Evrokup sa Virtusom. Njih dvojica su bili cimeri u… »
"Teo mi je kum, ali nismo pričali godinu dana" Nenad Krstić otkrio kada su se posvađali - 12 meseci ćutali u sobi!
Mondo 13.05.2022
Nenad Krstić otkrio zanimljivu anegdotu o svađi sa kapitenom srpske repezentacije. Nenad Krstić otkrio zanimljivu anegdotu o svađi sa kapitenom srpske repezentacije. Legendarni srpski centar Nenad Krstić otkrio je za Evroligin dokumentarac o "Srbiji… »
Vesti dana »
Tramp: Na snazi je energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine, ne kršite ga!
Nedeljnik pre 35 minutajoš 71 povezana
Izbori se bliže, štampanje glasačkih listića počinje sutra! RIK objavio tačan broj birača, a štampaće se u 29 jezičkih varijanti
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane