Повезане вести

Мало позната прича Крстића: Тео ми је кум, али нисмо причали годину дана

Мало позната прича Крстића: Тео ми је кум, али нисмо причали годину дана

Нова 13.05.2022
Евролига је одлучила да на посебан начин обради феномен који је у кошарци први пут виђен прошле године, а у разговору су откривене и многи непознати детаљи. Евролига је одлучила да сними документарац под називом „Србија, земља… »
Ненад Крстић о теодосићу: ‘Били смо цимери, а годину дана нисмо говорили! Мој кум играче на терену чини бољим!’

Ненад Крстић о теодосићу: ‘Били смо цимери, а годину дана нисмо говорили! Мој кум играче на терену чини бољим!’

Хот спорт 13.05.2022
Занимљива исповест некадашњег центра ЦСКА. Бивши капитен кошаркашке репрезентације Србије, Ненад Крстић, говорећи за Евролигин документарац о ‘Србији земљи МВП‘, открио да годину није говорио са Милошем Теодосићем. Крстић и… »
Дуго скривана тајна: Кумови Крстић и Теодосић више од годину дана нису говорили, и то док су били цимери (видео)

Дуго скривана тајна: Кумови Крстић и Теодосић више од годину дана нису говорили, и то док су били цимери (видео)

Вечерње новости 13.05.2022
Велико признање за сјајне српске кошаркаше, али пре свега огромна част за Србију као земљу која има пуно право да буде поносна на оно што је изродила. Никола Јокић је поново МВП најјаче кошаркашке лиге на свету, Милош Теодосић… »
Крстић: Теодосић и ја нисмо причали годину дана

Крстић: Теодосић и ја нисмо причали годину дана

Спорт клуб 13.05.2022
Некадашњи капитен репрезентације Србије Ненад Крстић открио је за Евролигин документарац о "Србији, земљи МВП", како годину дана није говорио са својим кумом Милошем Теодосићем, који је недавно освојио Еврокуп са Виртусом. Њих… »
"Тео ми је кум, али нисмо причали годину дана" Ненад Крстић открио када су се посвађали - 12 месеци ћутали у соби!

"Тео ми је кум, али нисмо причали годину дана" Ненад Крстић открио када су се посвађали - 12 месеци ћутали у соби!

Мондо 13.05.2022
Ненад Крстић открио занимљиву анегдоту о свађи са капитеном српске репезентације. Ненад Крстић открио занимљиву анегдоту о свађи са капитеном српске репезентације. Легендарни српски центар Ненад Крстић открио је за Евролигин… »

Вести дана »