Повезане вести
"Плућа су ми у к***у", чеда Јовановић се не осећа добро! Политичар се пожалио - Ово није тајна
Мондо 13.05.2022
Чеда Јовановић има проблеме са плућима, након што је два пута прележао корона вирус. Чеда Јовановић има проблеме са плућима, након што је два пута прележао корона вирус. Чедомир Јовановић, лидер Либерално демократске партије… »
"Плућа су ми: У к***у" Чеда Јовановић се не осећа добро, жали се на здравље
Блиц 13.05.2022
Чедомир Јовановић, лидер Либерално демократске партије (ЛДП), врло експлицитно је својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм објаснио да се не осећа добро и да има здравствене проблеме. Како је навео, они су последица… »
Чеда Јовановић: Није тајна да су ми од короне плућа јако лоше
Нова 13.05.2022
Лидер ЛДП на свом Инстаграм профилу објавио је нешто што је забринуло све оне који га воле. Он је, наиме, написао да после прележане короне има великих проблема с плућима: „Није тајна да су ми од короне плућа у ку*цу, понекад… »
Вести дана »
Зашто се Американци још не оглашавају због НИС-а? Стручњак за енергетику открива хоће ли НИС у стечај и да ли то отвара врата национализације
Курир пре 12 минутајош 26 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 7 минутајош 21 повезана
МУП: Због густе магле апелујемо да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
Б92 пре 17 минутајош 20 повезаних
Трипл-дабл Јокића у поразу, Тристан Вукчевић одиграо одлично
Спорт клуб пре 12 минутајош 23 повезане
(Видео) Путин поново у униформи, има једну поруку за војску! "Успоставили смо контролу": Овако га је Герасимов обавестио о драми на фронту
Блиц пре 37 минутајош 16 повезаних