Повезане вести

‘Док сам их уништавао, нисам видео тај Карактер’: Гвардиола осуо паљбу по некадашњим фудбалерима Манчестер јунајтеда!

‘Док сам их уништавао, нисам видео тај Карактер’: Гвардиола осуо паљбу по некадашњим фудбалерима Манчестер јунајтеда!

Хот спорт 13.05.2022
Жесток одговор Пепа Гвардиоле! Манчестер сити испао је у полуфиналу Лиге шампиона од стране Реал Мадрида, а игру ‘Грађана’ оштро су критиковали некадашњи асови Манчестер јунајтеда – Евра и Бербатов. Убрзо им је одговорио… »
Евра и Бербатов прозивали Пепа, одговор им је запушио уста!

Евра и Бербатов прозивали Пепа, одговор им је запушио уста!

Спортске.нет 13.05.2022
Манчестер сити није успео да се пласира у финале Лиге шампиона, изгубили су у полуфиналу од Реал Мадрида након једног од најнеизвеснијих двомеча у досадашњој историји овог такмичења. Наравно, уследиле су гомиле коментара након… »
Гвардиола о бившим играчима Јунајтеда: Ја сам њих уништио!

Гвардиола о бившим играчима Јунајтеда: Ја сам њих уништио!

Спорт клуб 13.05.2022
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола узвратио је на критике бивших фудбалера градског ривала Јунајтеда, који су посумњали у карактер садашњег тима Грађана. Две убедљиве победе од 5:0 и 5:1 против Њукасла и Вулверхемптона… »
Нисам вас видео кад сам вас уништио са барселоном! Гвардиола брутално одговорио легендама Јунајтеда - Где сте били тад!?

Нисам вас видео кад сам вас уништио са барселоном! Гвардиола брутално одговорио легендама Јунајтеда - Где сте били тад!?

Мондо 13.05.2022
Шпанац имао жестоку поруку на критике! Шпанац имао жестоку поруку на критике! Коментаришући шокантну елиминацију Манчестер ситија из Лиге шампиона, легенде Манчестер јунајтеда Патрис Евра и Дмитар Бербатов жестоко су критиковале… »

Вести дана »