Povezane vesti
Končita vrištala kada je videla Konstraktu! Ti si moj favorit - pogledajte snimak o kojem bruje društvene mreže! Video
Mondo 13.05.2022
Pevačica Končita Vurst, pobednica Eurosonga 2014. godine, snimila susret sa srpskom predstavnicom! Pevačica Končita Vurst, pobednica Eurosonga 2014. godine, snimila susret sa srpskom predstavnicom! Austrijski pevač Tomas Nojvirt, koji je 2014. osvojio… »
Končita je Konstraktin najveći obožavalac: Briljantna si, moj si favorit!
RTS 13.05.2022
Austrijski pobednik „Evrosonga“ 2014. godine Končita Vurst tražio je da se u Torinu upozna sa ovogodišnjom srpskom predstavnicom Anom Đurić. Končita je bio vidno oduševljen Konstraktom i priznao da je njen veliki obožavalac. „Toliko si talentovana… »
Vesti dana »
Čak 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj: Ovde sve gori, 32.000 hektara otišlo u pepeo, vojska na terenu
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Objavljena lista najprodavanijih automobila u Srbiji: Jedan trend posebno iznenađuje
NIN pre 22 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Pojačan saobraćaj na Horgošu – na ulaz u Srbiju čeka se oko 30 minuta, očekuju se duže kolone
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 16 povezanih