Povezane vesti

Saslušana dva muškarca optužena zbog droge: U dvorištu im pronađena marihuana i spid

Telegraf 14.05.2022
Obojica su negirala krivično delo koje im se stavlja na teret, a to je neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. M. P. (37) i P. M. (21), kod kojih je policija, u dve odvojene akcije, pronašla i zaplenila veću količinu narkotika… »

Saslušani dileri: Uhapšeni u Resniku i na Čukarici, negiraju da rasturaju drogu

Kurir 14.05.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica osumnjičenih M.P. (37) i P.M. (21) kod kojih je policija, u dve odvojene akcije, pronašla i zaplenila veću količinu narkotika, nakon čega je sudu predloženo da im odredi pritvor. Obojica… »

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene za trgovinu drogom

Euronews 14.05.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica osumnjičenih M.P. (37) i P.M. (21) kod kojih je policija, u dve odvojene akcije, pronašla i zaplenila veću količinu narkotika. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da… »

Osumnjičeni za dilovanje marihuane i spida zaćutali u tužilaštvu

Nova 14.05.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica osumnjičenih M.P. (37) i P.M. (21) kod kojih je policija, u dve odvojene akcije, pronašla i zaplenila veću količinu narkotika. Obojica su negirala krivično delo koje im se stavlja na… »

Nišlija u stanu držao 115 grama heroina: Droga bila namenjena daljoj prodaji

Nova 14.05.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsili M. K. (42) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »

Podstanar ubio stanodavca: Telo zakopao na napuštenom salašu u blizini Horgoša

Radio 021 14.05.2022
Tridesetsedmogodišnji T. K. osumnjičen je da je ubio svog stanodavca, sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Kanjiže. Kako je saopštio MUP, Uprava kriminalističke policije i PU Kikinda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici… »

MUP: Podstanar osumnjičen za ubistvo 75-godišnjeg muškarca u Kanjiži

Danas 13.05.2022
Policija je za ubistvo muškarca (75) iz okoline Кanjiže 15. januara ove godine, osumnjičila T. К. (37) koji je u kući ubijenog živeo kao podstanar, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Prema navodima policije, ubistvo je… »

Tragičan kraj potrage: Ubica pritvorenik priznao zločin, telo nesrećnog čoveka zakopao na salašu blizu Horgoša

Blic 13.05.2022
Telo Radula T. (75) iz Horgoša, za kojim se traga od 15. januara ove godine, pronađeno je zakopano na jednom salašu u blizini Horgoša, a "Blic" saznaje da je nesrećni čovek ubijen. Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo je Tibor K. iz Horgoša… »

Vesti dana »