Povezane vesti

Kim kaže da je izbijanje COVID-a 19 u Sjevernoj Koreji 'velika katastrofa'

Slobodna Evropa pre 13 dana
Novi slučajevi korona virusa u Sjevernoj Koreji predstavljaju "veliku katastrofu" za zemlju, rekao je njen vođa Kim Jong Un, prenose državni mediji. Kim je pozvao na sveobuhvatnu borbu protiv širenja virusa tokom hitnog sastanka 14. maja. Njegov… »

Virus probio blokadu granice Kim Džong Un: Epidemija korone je velika katastrofa!

Kurir pre 13 dana
Državni mediji u Pjongjangu prenose da je 21 osoba preminula u petak od "groznice", dok simptome ima ukupno 174.440 osoba. Severnu Koreju, jednu od najzatvorenijih zemalja na svetu, pogodila je epidemija koronavirusa, a samo u petak je, kako prenose… »

Virus je probio zidove diktature

Dojče vele pre 13 dana
Severna Koreja je konačno priznala da i kod njih ima korone. Po svemu sudeći, stanje je alarmantno, ali režim i dalje odbija vakcine i drugu pomoć spolja. Umesto toga, ponovo se testiraju balističke rakete. Više od dve godine od početka pandemije… »

U Severnoj Koreji umrla još 21 osoba sa visokom temperaturom, Kim: Velika katastrofa

RTS pre 13 dana
Nakon pojave prvih slučajeva koronavirusa, u Severnoj Koreji preminula je 21 osoba. Svi su imali visoku temperaturu, javio je Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je državna novinska… »

Severna Koreja i korona virus: Epidemija kovida je velika katastrofa, kaže Kim Džong Un

Danas pre 13 dana
Ubrzano širenje kovida 19 je „velika katastrofa“ za zemlju, rekao je lider Severne Koreje Kim Džong Un, prenose državni mediji. Tokom hitnog sastanka u subotu, Kim je pozvao na sveopštu borbu kako bi se sprečilo širenje virusa. Zvaničnici su u… »

Svet: U Severnoj Koreji preminula još 21 osoba

RTV pre 13 dana
PJONGJANG, ŠANGAJ - U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi… »

Severna Koreja i korona virus: Epidemija kovida je velika katastrofa, kaže Kim Džong Un

BBC News pre 13 dana
Lider Severne Koreje za naglo širenje virusa krivi medicinsku i birokratsku nesposobnost. Ubrzano širenje kovida 19 je „velika katastrofa" za zemlju, rekao je lider Severne Koreje Kim Džong Un, prenose državni mediji. Tokom hitnog sastanka u subotu… »

Mediji: Od groznice u Severnoj Koreji umrla 21 osoba

Novi magazin pre 13 dana
Od "groznice" u Severnoj Koreji umrla je još21 osoba, javili su danas državni mediji, dva dana posle objavljivanja prvog slučaja kovida-19 u toj zemlji. U petak je zabeleženo oko 174.440 novih slučajeva groznice, uključujući 21 smrtni slučaj… »

Mediji: “Od groznice u Severnoj Koreji preminula 21 osoba”

Nedeljnik pre 13 dana
(Beta/AP Photo/Ahn Young-joon) (Beta-AFP) – Od “groznice” u Severnoj Koreji preminula je još 21 osoba, javili su danas državni mediji, dva dana posle objavljivanja prvog slučaja kovida-19 u toj zemlji. U petak je zabeleženo oko 174.440 novih… »

Severna Koreja i korona virus: Epidemija kovida je velika katastrofa, kaže Kim Džong Un

Radio 021 pre 13 dana
Lider Severne Koreje za naglo širenje virusa krivi medicinsku i birokratsku nesposobnost. Getty Images Zaposleni u supermarketu u Pjongjangu dezinfikuju radnju u oktobru prošle godine Ubrzano širenje kovida 19 je „velika katastrofa" za zemlju, rekao… »

"Epidemija" odnosi živote u Severnoj Koreji, skoro 300.000 ljudi na lečenju: Kim situaciju nazvao "velikom katastrofom", ali…

Blic pre 13 dana
U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je… »

Severna Koreja i korona virus: Epidemija kovida je velika katastrofa, kaže Kim Džong Un

Južne vesti pre 13 dana
Getty Images Zaposleni u supermarketu u Pjongjangu dezinfikuju radnju u oktobru prošle godine Ubrzano širenje kovida 19 je „velika katastrofa" za zemlju, rekao je lider Severne Koreje Kim Džong Un, prenose državni mediji. Tokom hitnog sastanka u… »

„Groznica“ odnosi živote u Severnoj Koreji, Kim Džong Un nudi pomoć građanima

N1 Info pre 13 dana
Od "groznice" u Severnoj Koreji umrla je još 21 osoba, javili su državni mediji, dva dana posle objavljivanja prvog slučaja kovida-19 u toj zemlji. Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je da je širenje koronavirusa dovelo u zemlju "velika… »

Preminula još 21 osoba u Severnoj Koreji, imali su povišenu temperaturu

Nova pre 13 dana
U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je… »

U Severnoj Koreji za dan preminula 21 osoba: Nakon pojave prvih slučajeva korone, Kim Džong Un o "velikoj katastrofi"

Euronews pre 13 dana
U Severnoj Koreji u petak je preminula 21 osoba pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je… »

Katastrofa u Severnoj Koreji, oglasio se Kim Džong Un! Zemlji preti opasnost sa kakvom se nikada nije susrela! (video)

Mondo pre 13 dana
Kim Džong Un je situaciju u Severnoj Koreji nazvao ogromnom katastrofom! Kim Džong Un je situaciju u Severnoj Koreji nazvao ogromnom katastrofom! Severna Koreja pre samo nekoliko dana je priznala prve slučajeve zaraze korona virusom, a situacija je… »

Imali visoku temperaturu: U Severnoj Koreji još 21 smrtni slučaj nakon pojave korone - Kim situaciju ocenjuje kao "veliku…

Večernje novosti pre 13 dana
U SEVERNOJ Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Foto: Printskrin Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani… »

U Severnoj Koreji preminula još 21 osoba nakon visoke temperature: Kim Džong Un pozvao na "opštu borbu"

Telegraf pre 13 dana
Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je državna novinska agencija KCNA u petak navela da je jedna smrt izazvana omikron sojem. U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku… »

Vesti dana »