Повезане вести
Ово су најсуровије жене убице у Србији: Од серијске тровачице баба Анујке до Терезе која је тестером раскомадала мужа и…
Курир 14.05.2022
Вест да је Тереза П. на најбруталнији начин убила свог мужа у Зрењанину, а затим га секла моторном тестером и кувала делове тела, шокирала је целу Србију. Овај сурови злочин несумњиво је подсетио на неке од најпознатијих… »
Тереза исекла мужа и кувала га у лонцу, а парира јој и Црна Јасмина из Лазаревца: Мужа заклала на спавању и заливала…
Курир 14.05.2022
Када се ових дана помене име Тереза Перић (46) из Зрењанина, сви се следе, јер је управо она осумњичена да је починила најмонструознији злочин који је забележен у Србији. Нажалост, Перићева није једина која је ове године… »
Најсуровије жене-убице у Србији: Од бабе Анујке до Црне Јасмине
Нова 14.05.2022
Вест да је Тереза П. на најбруталнији начин убила свог мужа у Зрењанину, а затим га секла моторном тестером, шокирала је целу Србију. Овај сурови злочин несумњиво је подсетио на неке од најпознатијих жена-убица у Србији, које… »
Трећина пријављених случајева насиља у породици је над мушкарцима! Случај језивог убиства из Зрењанина показао за шта су…
Блиц 14.05.2022
Тема породичног насиља у Србији је, нажалост, увек актуелна. Примери пребијања, психичког малтретирања, сексуалног злостављања и трумиране деце често се могу чути у јавности. Већини је заједничко да су централне жртве… »
"Ћутите, ја ћу њега да скувам и бацим, а ви идите": Тереза ћерку и сина пустила у кућу након злочина, дала им бенседине, па…
Блиц 13.05.2022
Ја сам ово слутио, увек сам му говорио да ће га она убити. Чак 28 година сам провео у браку с њом, имала је ситуације да је кренула ножем и на мене. Рекао сам му да ће га повредити и убити, а он је говорио да је она његова… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 50 минутајош 24 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 3 сатајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 5 сатијош 3 повезане