Повезане вести
Ово су најсуровије жене убице у Србији: Од серијске тровачице баба Анујке до Терезе која је тестером раскомадала мужа и…
Курир 14.05.2022
Вест да је Тереза П. на најбруталнији начин убила свог мужа у Зрењанину, а затим га секла моторном тестером и кувала делове тела, шокирала је целу Србију. Овај сурови злочин несумњиво је подсетио на неке од најпознатијих… »
Тереза исекла мужа и кувала га у лонцу, а парира јој и Црна Јасмина из Лазаревца: Мужа заклала на спавању и заливала…
Курир 14.05.2022
Када се ових дана помене име Тереза Перић (46) из Зрењанина, сви се следе, јер је управо она осумњичена да је починила најмонструознији злочин који је забележен у Србији. Нажалост, Перићева није једина која је ове године… »
Најсуровије жене-убице у Србији: Од бабе Анујке до Црне Јасмине
Нова 14.05.2022
Вест да је Тереза П. на најбруталнији начин убила свог мужа у Зрењанину, а затим га секла моторном тестером, шокирала је целу Србију. Овај сурови злочин несумњиво је подсетио на неке од најпознатијих жена-убица у Србији, које… »
Трећина пријављених случајева насиља у породици је над мушкарцима! Случај језивог убиства из Зрењанина показао за шта су…
Блиц 14.05.2022
Тема породичног насиља у Србији је, нажалост, увек актуелна. Примери пребијања, психичког малтретирања, сексуалног злостављања и трумиране деце често се могу чути у јавности. Већини је заједничко да су централне жртве… »
"Ћутите, ја ћу њега да скувам и бацим, а ви идите": Тереза ћерку и сина пустила у кућу након злочина, дала им бенседине, па…
Блиц 13.05.2022
Ја сам ово слутио, увек сам му говорио да ће га она убити. Чак 28 година сам провео у браку с њом, имала је ситуације да је кренула ножем и на мене. Рекао сам му да ће га повредити и убити, а он је говорио да је она његова… »
Вести дана »
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 59 минутајош 19 повезаних
"То је крађа, одувек се радило о нафти": Погледајте како Американци упадају на танкер крај Венецуеле (видео)
Мондо пре 58 минутајош 14 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави, има мртвих Полиција из воде извукла више од 10 људи
Дневник пре 8 минутајош 12 повезаних
Звездина постава за Штурм: Милојевић нема много дилема и то сада није добра вест
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних