Повезане вести

Храбра Бањалучанка скочила у ледену воду и извукла малолетницу: Драго ми је да сам спасила нечији живот

Храбра Бањалучанка скочила у ледену воду и извукла малолетницу: Драго ми је да сам спасила нечији живот

Курир 14.05.2022
Малолетна девојка синоћ, нешто пре 20 сати, пала је са Градског моста у реку Врбас, одакле ју је извукла Бањалучанка Мерима Гајић. Када се то догодило враћала сам се с кћеркама из града. Старија кћерка је у једном моменту… »
"Без размишљања сам скочила у Врбас": Храбра Бањалучанка из ледене воде извукла девојчицу

"Без размишљања сам скочила у Врбас": Храбра Бањалучанка из ледене воде извукла девојчицу

Блиц 14.05.2022
Малолетна девојка синоћ, нешто пре 20 часова, пала је са Градског моста у реку Врбас, одакле ју је извукла Бањалучанка Мерима Гајић. - Када се то догодило враћала сам се са ћеркама из града. Старија кћерка је у једном моменту… »

Телеграф 14.05.2022
Жена се враћала из града са ћеркама, када је сведочила немилом догађају. Малолетна девојка је синоћ, нешто пре 20 часова, пала са Градског моста у реку Врбас, одакле ју је извукла Бањалучанка Мерима Гајић. - Када се то догодило… »

Вести дана »

Објављене нове цене горива

Објављене нове цене горива

Глас Зајечара пре 31 минутајош 38 повезаних
Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Озон пресс пре 46 минутајош 29 повезаних
Новопазарци кренули у штафетно пешачење до Новог Сада

Новопазарци кренули у штафетно пешачење до Новог Сада

Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 9 повезаних
РТС расписао конкурс за генералног директора

РТС расписао конкурс за генералног директора