Povezane vesti
Milicu je majka ostavila u kutiji pored kontejnera: Kada sam rodila sina shvatila sam šta je učinila pitala sam je samo jedno
Kurir 14.05.2022
Zorana Lazarević. Milica Nikolić. Milica Mršulj. Tri imena, jedna osoba, a priča od koje podilazi jeza, topi se srce, i na kraju, padne i suza radosnica. A sve je počelo zime 1994. godine, kada je jedna beba u februaru mesecu pronađena kraj kontejnera… »
Milicu je mama ostavila kao bebu po zimi, pored kontejnera: "Kad sam uzela svog sina u ruke, shvatila sam sve"
Telegraf 14.05.2022
U septembru prošle godine Milica je dobila dete, kaže da joj je tek tada postalo jasno šta je njena majka učinila. Zorana Lazarević. Milica Nikolić. Milica Mršulj. Tri imena, jedna osoba, a priča od koje podilazi jeza, topi se srce, i na kraju, padne i… »
Vesti dana »
Od pljuskova do 32°C, pa drastičan pad: Pogledajte detaljnu vremensku prognozu za narednih sedam dana
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane
Studentski plan za poljoprivredu: Borba protiv klimatskih promena i uvozničkih lobija, opstanak mladih na selu i bolji položaj žena
Danas pre 35 minutajoš 13 povezanih
Ko je najveće iznenađenje na spisku Veljka Paunovića?! Srbin rođen u Francuskoj, a igra u Španiji - sin je bivšeg reprezentativca!
Kurir pre 30 minutajoš 38 povezanih
Pentagon razmatra smanjenje američkog vojnog prisustva u Evropi: Do 40.000 vojnika moglo bi biti povučeno
NIN pre 2 satajoš 10 povezanih