Povezane vesti
Šefovi diplomatija Finske i Turske večeras razgovaraju o NATO
Telegraf 14.05.2022
Portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin rekao je ranije danas da Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali da želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u… »
Šefovi diplomatija Finske i Turske večeras o NATO
Blic 14.05.2022
Ministri spoljnih poslova Finske i Turske sastaće se večeras u Berlinu kako bi pokušali da reše nesuglasice oko plana Finske i Švedske da uđu u NATO, rekao je šef finske diplomatije Peka Havesto. - Siguran sam da ćemo pronaći rešenje - rekao je on… »
Turska 'ne zatvara vrata' ulasku Švedske i Finske u NATO
Slobodna Evropa 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore s nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stockholmu, rekao je u subotu, 14. maja, glasnogovornik predsjednika Redžepa Tajipa… »
Ulazak u NATO pod uslovima: Šta Turska zapravo hoće od Švedske i Finske
Vesti online 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stokholmu, poručio je danas portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin. “Mi… »
Erdoganov portparol: Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore pre toga
Euronews 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stokholmu, poručio je danas portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin. "Mi… »
Vesti dana »
STIŽE sneg i hladni dani! Evo kakvo vreme nas čeka i šta nam donosi "zver sa istoka"
Dnevnik pre 40 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 40 minutajoš 20 povezanih
Rusija napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
Politika pre 10 minutajoš 16 povezanih
Zvezda večeras gostuje Šturmu: Crveno-beli jurišaju na treću pobedu u Ligi Evrope
Dnevnik pre 30 minutajoš 20 povezanih