Povezane vesti
Šefovi diplomatija Finske i Turske večeras razgovaraju o NATO
Telegraf 14.05.2022
Portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin rekao je ranije danas da Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali da želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u… »
Šefovi diplomatija Finske i Turske večeras o NATO
Blic 14.05.2022
Ministri spoljnih poslova Finske i Turske sastaće se večeras u Berlinu kako bi pokušali da reše nesuglasice oko plana Finske i Švedske da uđu u NATO, rekao je šef finske diplomatije Peka Havesto. - Siguran sam da ćemo pronaći rešenje - rekao je on… »
Turska 'ne zatvara vrata' ulasku Švedske i Finske u NATO
Slobodna Evropa 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore s nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stockholmu, rekao je u subotu, 14. maja, glasnogovornik predsjednika Redžepa Tajipa… »
Ulazak u NATO pod uslovima: Šta Turska zapravo hoće od Švedske i Finske
Vesti online 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stokholmu, poručio je danas portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin. “Mi… »
Erdoganov portparol: Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore pre toga
Euronews 14.05.2022
Turska nije zatvorila vrata ulasku Švedske i Finske u NATO, ali želi pregovore sa tim nordijskim zemljama i suzbijanje onoga što smatra terorističkim aktivnostima, posebno u Stokholmu, poručio je danas portparol predsednika Turske Ibrahim Kalin. "Mi… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 60 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 30 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 19 povezanih

Heroji akcionih filmova kod Vučića: Nakon Džekija Čena došao i Stiven Sigal
Vreme pre 15 minutajoš 18 povezanih