Повезане вести

Кад сам видела поене жирија мислила сам ово не пролази: Констракта одушевљена гласовима публике - "То ми је драже"

Кад сам видела поене жирија мислила сам ово не пролази: Констракта одушевљена гласовима публике - "То ми је драже"

Мондо 15.05.2022
Констракта реаговала на пласман после финала Евровизије. Констракта реаговала на пласман после финала Евровизије Српска представница на Песми Евровизије Ана Ђурић Констракта, освојила је пето место на престижном музичком… »
Ексклузивно први видео победника Евровизије! Шокирао одговором на најбитније питање: Ево где ћемо се такмичити следеће године!…

Ексклузивно први видео победника Евровизије! Шокирао одговором на најбитније питање: Ево где ћемо се такмичити следеће године!…

Курир 15.05.2022
Вечерас је одржано финале такмичења за " Песму Евровизије", а Србију је том приликом представљала Ана Ђурић Констракта, која је отпевала своју песму "Ин цорпоре сано". Победу на овом престижном такмичењу однела је Украјина… »
Драже ми је да сам препозната од публике него од жирија: Ево шта је Констракта имала да каже о резултатима Евровизије!

Драже ми је да сам препозната од публике него од жирија: Ево шта је Констракта имала да каже о резултатима Евровизије!

Курир 15.05.2022
Вечерас је одржано финале такмичења за "Песму Евровизије", а Србију је том приликом представљала Ана Ђурић Констракта, која је отпевала своју песму "Ин цорпоре сано". Иако су се многи надали победи Србије, сви су пресрећни што… »
Прво констрактино оглашавање након освојеног петог места на Евровизији: Ево да ли је задовољна пласманом и како се осећа!

Прво констрактино оглашавање након освојеног петог места на Евровизији: Ево да ли је задовољна пласманом и како се осећа!

Курир 15.05.2022
Ана Ђурић Констракта, српска представница на Евровизији, која је освојила 5. место, укључила се непосредно након финала у Дневник на Јавном сервису, где је сумирала утиске. - Па с обизром на експеримент и да је песма била мало… »
Констракта се укључила са финала и послала невероватно јаку поруку! Поручила само једно: Нема саботаже, све је како јесте!

Констракта се укључила са финала и послала невероватно јаку поруку! Поручила само једно: Нема саботаже, све је како јесте!

Курир 15.05.2022
У току је гласање за победу на такмичењу за "Песму Евровизије", а упркос очекивањима да ће Србија покупити велики број гласова, за сада то није случај. Многи су разочарани тренутним стањем на табели, а наша представница Ана… »

Вести дана »