Povezane vesti
Novosadsku kerušu koja je živela u Zavodu za zaštitu prirode zgazio džip i nije ni zastao
Luftika 15.05.2022
Novosadsko udruženje za zaštitu životinja SPANS objavilo je na svom Fejsbuk profilu da je keruša Senka, koja je godinama živela u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode, uginula. „Bila je gradski pas, a o njoj su brinuli zaposleni. Zavod je bio njen dom… »
Uginula Senka, pas o kojem su brinuli radnici Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode
NoviSad.com 15.05.2022
Novi Sad – Uginula je Senka, ulični pas koji je godinama živeo u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode i o kojem su brinuli zaposleni. Foto: Ekološki front - Lela Skalar (Facebook) Ekološki front i Udruženje za zaštitu životnja Novi Sad SPANS objavili… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 4 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Kanada priznala Palestinu: "Nudimo svoje partnerstvo u izgradnji obećanja mirne budućnosti"
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 9 satijoš 17 povezanih