Повезане вести

Станојевић уочи Вождовца: Сваки бод им треба, напашће нас! (видео)

Станојевић уочи Вождовца: Сваки бод им треба, напашће нас! (видео)

Хот спорт 15.05.2022
Стратег црно-белих пред дуел са Змајевима! Фудбалери Партизана у понедељак гостују Вождовцу на Крову у оквиру шесте рунде доигравања за шампиона Србије, а поводом тог дуела за медије је говорио стратег тима из Хумске… »
Охи за победу Звезде у Крушевцу, титула врло близу

Охи за победу Звезде у Крушевцу, титула врло близу

Дневник 15.05.2022
КРУШЕВАЦ: Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Напредак у Крушевцу 1:0 у утакмици шестог кола плеј-офа Суперлиге и дошли надомак пете узастопне титуле. Стрелац јединог гола био је Охи Омоџујанфо у 33. минуту. Звезда сада… »
Станојевић: Вождовац неће правити калкулације

Вести онлине 15.05.2022
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић пред гостовање Вождовцу рекао је да очекује да њихов ривал неће калкулисати. – Радује ме досадашњи учинак против Вождовца, али не желим да причамо о томе јер је свака утакмица… »
Александар Станојевић пред вождовац: "Надам се да неће савладати нас, а да хоће Звезду у следећем колу"

Александар Станојевић пред вождовац: "Надам се да неће савладати нас, а да хоће Звезду у следећем колу"

Вечерње новости 15.05.2022
ТРЕНЕР фудбалера Партизана. Александар Станојевић, је дан пре гостовања Вождовцу у оквиру 36. кола Суперлиге Србије истакао квалитет "змајева" уз напомену да би управо они могли да буду тим који ће унети пометњу у шампионску… »
Станојевић: Вождовац је показао да може свакога да победи

Станојевић: Вождовац је показао да може свакога да победи

Бета 15.05.2022
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да очекује тешку првенствену утакмицу против Вождовца, за кога је подсетио да је и у прошлости показао да може да победи највеће ривале. "Вождовац је озбиљна екипа… »

Спорт клуб 15.05.2022
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић пред гостовање Вождовцу рекао је да очекује да њихов ривал неће калкулисати. „Радује ме досадашњи учинак против Вождовца, али не желим да причамо о томе јер је свака утакмица за… »
Станојевић о подршци гробара у хумској: Мени није пријатно, али играчима много значи - хвала им!

Станојевић о подршци гробара у хумској: Мени није пријатно, али играчима много значи - хвала им!

Мондо 15.05.2022
"То нисам рекао после утакмице, а било ми је веома драго кад сам видео и чуо" "То нисам рекао после утакмице, а било ми је веома драго кад сам видео и чуо" Партизан у понедељак од 16.30 асова гостује Вождовцу, а тренер… »

Вести дана »