Povezane vesti
Svi mi govore da ličim na majku: Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju, zbog ovoga bi bila ponosna na nju
Mondo 15.05.2022
Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice. Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice… »
"Svi mi pričaju da ličim na mamu": Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju: "Bila bi ponosna na mene"
Blic 15.05.2022
Vila Pajkić, ćerka pokojne Isidore Bjelice, održala je nedavno svoju prvu reviju, a sada je podelila sa medijama prve ustiske, ali je progovorila i o majci. - I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela… »
Vesti dana »
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 20 minutajoš 44 povezane
Bez žrtava u novoj eskalaciji Irana i Izraela, Tel Aviv najavljuje veliku mobilizaciju
Beta pre 35 minutajoš 23 povezane
Kurti pokušava da otme jedan mandat Srpskoj listi: "Vidimo kolaps institucija njihove takozvane države, on nema s kim da napravi Vladu"
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni na prelazima Batrovci i Šid čekaju pet sati
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 2 satajoš 14 povezanih