Povezane vesti
Svi mi govore da ličim na majku: Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju, zbog ovoga bi bila ponosna na nju
Mondo 15.05.2022
Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice. Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice… »
"Svi mi pričaju da ličim na mamu": Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju: "Bila bi ponosna na mene"
Blic 15.05.2022
Vila Pajkić, ćerka pokojne Isidore Bjelice, održala je nedavno svoju prvu reviju, a sada je podelila sa medijama prve ustiske, ali je progovorila i o majci. - I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela… »
Vesti dana »

"Napravio je najviše serijskog programa u celoj jugoslaviji": Slobodan Terzić o smrti Mihaila Vukobratovića: "Plenio je razmevanjem za sve"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Incident u Kosjeriću: Tri policajca povređena, priveden učesnik neprijavljenog okupljanja
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Spremni smo da odmah sednemo za pregovarački sto" Vojska sa fronta se hitno oglasila
Alo pre 2 satajoš 1 povezana

Potpuno pomračenje Meseca: Spektakl na nebu iznad Srbije koji svi mogu da posmatraju golim okom (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana