Povezane vesti
Svi mi govore da ličim na majku: Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju, zbog ovoga bi bila ponosna na nju
Mondo 15.05.2022
Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice. Vila Pajkić je održala prvu samostalnu reviju i pokazala talenat za modu, koji je nasledila od pokojne majke Isidore Bjelice… »
"Svi mi pričaju da ličim na mamu": Ćerka Isidore Bjelice nastavlja porodičnu tradiciju: "Bila bi ponosna na mene"
Blic 15.05.2022
Vila Pajkić, ćerka pokojne Isidore Bjelice, održala je nedavno svoju prvu reviju, a sada je podelila sa medijama prve ustiske, ali je progovorila i o majci. - I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela… »
Vesti dana »
Fon der Lajen predllaže da Kanada postane pridruženi član EU i osnivanje Evropskog saveta bezbednosti zbog pretnji iz Rusije
RTV pre 10 minutajoš 28 povezanih
Na listi “Studentska lista – studenti pobeđuju” petoro kandidata iz Jablaničkog okruga: Među kandidatima i poznati dramski pisac i glumac
Jug press pre 1 satjoš 33 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane
UŽIVO: Izricanje presude bivšim vođama tzv. OVK: Tužilaštvo zatražilo po 45 godina zatvora za optužene
Euronews pre 25 minutajoš 39 povezanih
Amerikanci priznali: Vojne baze su razorene; "Samo gledamo kako ih Iranci uništavaju" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih