Povezane vesti
Ponoš o sankcijama: Treba imati u vidu naše interese i interese građana
Euronews 16.05.2022
Principijelno sam protiv sankcija, jer one dugoročno pogađaju građane, a bar kratkoročno ojačavaju režim, rekao je drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima u Srbiji Zdravko Ponoš u intervjuu "Politici" odgovarajući na pitanje da li bi… »
Ponoš: Moramo da povlačimo poteze koji nas primiču Evropi, ima mesta za nove političke organizacije
Beta 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi i treba da se ponašamo racionalno, u skladu s tim ciljem, da vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se taj cilj… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
Nova 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se taj… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
N1 Info 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se taj… »
Vesti dana »
"Poklekli smo pod lažima Izraela"! Detalji pisma važnog Trampovog čoveka koji je podneo ostavku: Žena mi je kao vojnik poginula u ratu koji je izazvao Tel Aviv!
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 8 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 16 satijoš 2 povezane
Frančeska Albaneze, UN izvestiteljka: 'Srpske vlasti bez stida sarađuju sa Izraelom'
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih