Povezane vesti
Ponoš o sankcijama: Treba imati u vidu naše interese i interese građana
Euronews 16.05.2022
Principijelno sam protiv sankcija, jer one dugoročno pogađaju građane, a bar kratkoročno ojačavaju režim, rekao je drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima u Srbiji Zdravko Ponoš u intervjuu "Politici" odgovarajući na pitanje da… »
Ponoš: Moramo da povlačimo poteze koji nas primiču Evropi, ima mesta za nove političke organizacije
Beta 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi i treba da se ponašamo racionalno, u skladu s tim ciljem, da vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se taj… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
Nova 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
N1 Info 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se… »
Vesti dana »
"Zločinačka naređenja": Hezbolah osudio Trampov predlog o preseljenju Palestinaca iz Gaze
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 4 satijoš 1 povezana