Povezane vesti
Ponoš o sankcijama: Treba imati u vidu naše interese i interese građana
Euronews 16.05.2022
Principijelno sam protiv sankcija, jer one dugoročno pogađaju građane, a bar kratkoročno ojačavaju režim, rekao je drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima u Srbiji Zdravko Ponoš u intervjuu "Politici" odgovarajući na pitanje da… »
Ponoš: Moramo da povlačimo poteze koji nas primiču Evropi, ima mesta za nove političke organizacije
Beta 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi i treba da se ponašamo racionalno, u skladu s tim ciljem, da vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se taj… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
Nova 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se… »
Ponoš: Principijelno sam protiv sankcija, ali treba da se ponašamo racionalno
N1 Info 16.05.2022
Drugoplasirani kandidat na nedavnim predsedničkim izborima Zdravko Ponoš rekao je da je "Srbiji mesto u Evropi", da "treba da se ponašamo racionalno" i da u skladu s tim ciljem "vučemo poteze koji nas primiču tom cilju, a ne udaljavaju, čak i kad se… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 38 minutajoš 16 povezanih

"Osetili smo dim, a zatim videli vatru kako kulja" novi detalji požara u Lazarevcu Uzrok je najverovatnije grejalica
Dnevnik pre 31 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih