Повезане вести

Понош о санкцијама: Треба имати у виду наше интересе и интересе грађана

Понош о санкцијама: Треба имати у виду наше интересе и интересе грађана

Еуроневс 16.05.2022
Принципијелно сам против санкција, јер оне дугорочно погађају грађане, а бар краткорочно ојачавају режим, рекао је другопласирани кандидат на недавним председничким изборима у Србији Здравко Понош у интервјуу "Политици"… »
Понош: Морамо да повлачимо потезе који нас примичу Европи, има места за нове политичке организације

Понош: Морамо да повлачимо потезе који нас примичу Европи, има места за нове политичке организације

Бета 16.05.2022
Другопласирани кандидат на недавним председничким изборима Здравко Понош рекао је да је "Србији место у Европи и треба да се понашамо рационално, у складу с тим циљем, да вучемо потезе који нас примичу том циљу, а не… »
Понош: Принципијелно сам против санкција, али треба да се понашамо рационално

Нова 16.05.2022
Другопласирани кандидат на недавним председничким изборима Здравко Понош рекао је да је "Србији место у Европи", да "треба да се понашамо рационално" и да у складу с тим циљем "вучемо потезе који нас примичу том циљу, а не… »

Н1 Инфо 16.05.2022
Другопласирани кандидат на недавним председничким изборима Здравко Понош рекао је да је "Србији место у Европи", да "треба да се понашамо рационално" и да у складу с тим циљем "вучемо потезе који нас примичу том циљу, а не… »

Вести дана »