Povezane vesti

Lažne dojave o bombama u velikom broju osnovnih i srednjih škola u Beogradu

Glas Amerike 16.05.2022
BEOGRAD — Dojave o postavljenim bombama stigle su za 97 osnovnih i za jedan broj srednjih škola u ponedeljak, a nakon detaljne provere kontradiverzionih ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova, utvrđeno je da su dojave bile lažne, saopštilo je… »

Lažne dojave o bombama: Ko i odakle šalje mejlove o lažnim bombama?

Kurir 16.05.2022
Ovog jutra stigle su dojave o bombama u čak 97 osnovnih škola, dok je popodnevnu smenu sačekala nova dojava za 21 školu, na meti je bila i zgrada Beograđanka, kao i aerodrom u Nišu. Eksplozivi su navodno postavljeni i na mostovima u Beogradu, u… »

Lažne dojave o bombama: Ko i odakle šalje mejlove o lažnim bombama?

Mondo 16.05.2022
Ovog jutra stigle su dojave o bombama u 97 osnovnih škola, dok je popodnevnu smenu sačekala nova dojava za 21 školu, na meti je bila i zgrada Beograđanka, kao i aerodrom u Nišu. Eksplozivi su navodno postavljeni i na mostovima u Beogradu, u tržnim… »

Nakon škola dojava o bombi stigla i u ovaj tržni centar

Blic 16.05.2022
Nakon škola, dojava o bombi stigla je i u tržni centar Stadion. Dojave o bombama najpre su stigle u 97 škola jutros, u Beograđanki, na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu, a na kraju i u 21 školi pred popodnevnu smenu. Sve dojave do sada su se… »

Oglasilo se tužilaštvo o lažnim dojavama o postavljenim bombama

Nova 16.05.2022
U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama o bombama koje stižu svakodnevno na veliki broj adresa u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije. „Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji… »

Tužilaštvo dojave o bombama okarakterisalo kao krivično delo - terorizam! Angažovano i posebno odeljenje za…

Blic 16.05.2022
Nakon dojava o bombama u 97 osnovnih škola u Beogradu, kao i pojedinim srednjim školama, zgrade Beograđanke, kao i aerodroma u Nišu, slučaj je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal, koji je dojave o bombama okarakterisalo kao krivično delo… »

Oglasilo se tužilaštvo povodom lažnih dojava o bombama: Sumnja se da su usmerene na izazivanje panike i uznemirenja građana

Kurir 16.05.2022
U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama o bombama koje stižu svakodnevno na veliki broj adresa u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa… »

MUP, tok, VJT i vtk intenzivno rade na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi s lažnim dojavama o bombama

Telegraf 16.05.2022
Inače, sve dalje informacije o ovim slučajevima davaće Tužilaštvo za organizovani kriminal i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal VJT u Beogradu. U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama… »

Vesti dana »