Povezane vesti
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Novi magazin 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Danas 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava oko Finske jer želi karijeru u Briselu
N1 Info 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj uniji… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 22 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi uz pregovore o oslobađanju talaca i upozorenja o mogućem uništenju grada
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 21 povezana

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

TOK vratilo predmet „zvučni top“ Prvom OJT - šta to znači kad je u pitanju istraga?
N1 Info pre 24 minutajoš 1 povezana

Srpski klubovi potonuli na UEFA listi, pad koji može da znači pakao
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih