Povezane vesti
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Novi magazin 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Danas 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava oko Finske jer želi karijeru u Briselu
N1 Info 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj uniji… »
Vesti dana »
Katastrofalne posledice požara u Omišu: 36 povređenih, ljudi sa teškim opekotinama! Sedmoro životno ugroženo
Kurir pre 6 minutajoš 26 povezanih
Počinje Gospojinski post – u čast i prema primeru Presvete Bogorodice
Šabačke novosti pre 26 minutajoš 11 povezanih
Delovi motora razbili prozor aviona Rajanera iz kojeg je umalo isisan Srbin: izveštaj
BBC News pre 36 minutajoš 9 povezanih
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih