Povezane vesti
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Novi magazin 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Danas 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava oko Finske jer želi karijeru u Briselu
N1 Info 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj uniji… »
Vesti dana »
Bela kuća: Slanje evropskih snaga na Grenland ne utiče na Trampovu odluku o zauzimanju ostrva
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Profesorka Jelena Kleut ostaje bez posla, prošireni Senat UNS-a odbio njen prigovor
NoviSad.com pre 2 satajoš 33 povezane
Pešić nadmudrio Atamana, novi težak udarac za PAO, povrede Jovića i Dimitrijevića
Sportske.net pre 40 minutajoš 27 povezanih
Poznato na kojih 29 lokacija se nalaze "super radari": Snimaju više prekršaja istovremeno
Radio 021 pre 7 satijoš 10 povezanih