Povezane vesti
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Novi magazin 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava zbog karijere u Briselu
Danas 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj… »
Milanović: Plenković me ne podržava oko Finske jer želi karijeru u Briselu
N1 Info 16.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da ostaje pri stavu da treba blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne promeni izborni zakon BiH i optužio premijera Andreja Plenkovića da ga ne podržava, jer želi neku od pozicija u Evropskoj uniji… »
Vesti dana »
RHMZ je upravo objavio najnoviju prognozu do kraja meseca: Evo kada će konačno da prestanu pljuskovi, grmljavine, alarmi i nepogode
Blic pre 15 minutajoš 39 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Eskalacija sukoba: Napadi na Iran, raketni incidenti i diplomatski pritisci
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 23 povezane
Dečak teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Kotora prebačen u UKC Niš, sa njim transportovana i majka
Glas juga pre 4 minutajoš 20 povezanih
Do kraja godine 600.000 do 800.000 objekata biće upisano u katastar, prioritet porodični stambeni objekti
Jugmedia pre 1 satjoš 22 povezane