Povezane vesti

Umrla baka Milka Perić! Zasmejavala nas do suza svojim izjavama o vrućini: Sunce me gleda, vidiš da me gleda. Ono me ruši

Umrla baka Milka Perić! Zasmejavala nas do suza svojim izjavama o vrućini: Sunce me gleda, vidiš da me gleda. Ono me ruši

Kurir 16.05.2022
Umrla je Milka Perić Crvenkapica iz Udbine u Hrvatskoj. Baka Milka, poznata kao Crvenkapica, je preminula u 75. godini, a vest o njenoj smrti potvrđena je za medije. Ako koristite internet, nema šanse da bar jednom niste naišli na snimak na kome je… »
Umrla baka Milka Crvenkapica (75), lička gorštakinja u punom smislu reči (VIDEO)

Umrla baka Milka Crvenkapica (75), lička gorštakinja u punom smislu reči (VIDEO)

Luftika 16.05.2022
Umrla je Milka Perić Crvenkapica iz Udbine. Milka je preminula u 75. godini, a vest o njenoj smrti potvrđena je za portal likaclub.eu. Ako koristite internet, nema šanse da barem jednom niste naišli na video u kojem je sagovornica baka Milka. Milka je… »
Preminula poznata baka Milka, Crvenkapica iz Udbina: Zasmejavala nas do suza svojim izjavama

Preminula poznata baka Milka, Crvenkapica iz Udbina: Zasmejavala nas do suza svojim izjavama

Telegraf 16.05.2022
Milka Perić imala je 75 godina i bila je beskućnica. Baka Milka Perić iz Udbine u Hrvatskoj, poznata kao Crvenkapica, preminula je u 75. godini, a vest o njenoj smrti potvrđena je za portal likaclub.eu. Ako koristite društvene mreže, veoma je mala… »

Vesti dana »