Povezane vesti
Darko Lazić opleo po kolegi: „Ko je Đorđe David, molim vas?“
Nova 17.05.2022
Pevač otkrio i kako se oseća nakon raskida sa Barbarom Bobak. Pevač Darko Lazić prokomentarisao je izjavu rokera Đorđa Davida da je sve oko Lazića „tužno i greota od Boga“. „ Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa… »
Darko Lazić progovorio o privođenju, Barbari, a evo šta je rekao za Đorđa Davida
Vesti online 17.05.2022
Darko Lazić našao se nedavno u centru skandala kada je priveden zbog nasilničke, ali i vožnje pod dejstvom alkohola i kokaina, a zbog bahatog ponašanja folker je naišao na osudu javnosti i kolega. Đorđe David nedavno je rekao da je sve oko Lazića… »
Posle skandala pao novi imidž i odgovor na prozivke! Darko Lazić šokirao promenom, svi misle da je zbog Barbare (foto)
Mondo 17.05.2022
Darko Lazić priznaje da promeni imidž kada se iznervira, a ovog puta je pala nova frizura. Darko Lazić priznaje da promeni imidž kada se iznervira, a ovog puta je pala nova frizura. Darko Lazić napravio je novu promenu u svom izgledu, nedugo nakon… »
"Niko me nije podržao od kolega": Darko Lazić o skandaloznoj vožnji i raskidu
Večernje novosti 16.05.2022
PEVAČ Darko Lazić osvrnuo se na izjave Đorđa Davida, ali progovorio i o raskidu sa Barbarom Bobak. Foto: Printskrin Jutjub - Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme… »
Vesti dana »
U Novom Sadu završena blokada raskrsnice ispred Železničke stanice
Politika pre 35 minutajoš 86 povezanih
Premijer Poljske: Putina niko ne može zaustaviti telefonskim pozivom
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih
Napad na Bejrut – stradao Mohamed Afif, portparol Hezbolaha; ispaljeno 15 raketa iz Libana na Izrael
RTS pre 1 satjoš 31 povezana