Повезане вести
Дарко Лазић оплео по колеги: „Ко је Ђорђе Давид, молим вас?“
Нова 17.05.2022
Певач открио и како се осећа након раскида са Барбаром Бобак. Певач Дарко Лазић прокоментарисао је изјаву рокера Ђорђа Давида да је све око Лазића „тужно и греота од Бога“. „ Ђорђе Давид, ко је то? Ђорђе или Давид, молим вас… »
Дарко Лазић проговорио о привођењу, Барбари, а ево шта је рекао за Ђорђа Давида
Вести онлине 17.05.2022
Дарко Лазић нашао се недавно у центру скандала када је приведен због насилничке, али и вожње под дејством алкохола и кокаина, а због бахатог понашања фолкер је наишао на осуду јавности и колега. Ђорђе Давид недавно је рекао да… »
После скандала пао нови имиџ и одговор на прозивке! Дарко Лазић шокирао променом, сви мисле да је због Барбаре (фото)
Мондо 17.05.2022
Дарко Лазић признаје да промени имиџ када се изнервира, а овог пута је пала нова фризура. Дарко Лазић признаје да промени имиџ када се изнервира, а овог пута је пала нова фризура. Дарко Лазић направио је нову промену у свом… »
"Нико ме није подржао од колега": Дарко Лазић о скандалозној вожњи и раскиду
Вечерње новости 16.05.2022
ПЕВАЧ Дарко Лазић осврнуо се на изјаве Ђорђа Давида, али проговорио и о раскиду са Барбаром Бобак. Фото: Принтскрин Јутјуб - Цео живот ме прате моје песме, оно што отпевам после буде. Драго ми је да Барбара ради оно што воли. Око… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 35 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана