Повезане вести
Рикардо: Пресрећан сам што сам оборио 22 године стар рекорд
Спортски журнал 17.05.2022
Рикардо Гомеш надмашио достигнуће Матеје Кежмана и постао Партизанов најбољи стрелац у једној сезони. Рикардо Гомеш премијерном егзекуцијом Вождовцу у понедељак је исписао Партизанову историју: постао је најбољи стрелац… »
Рикардо: Срећан сам због рекорда
Спорт клуб 17.05.2022
Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да је "веома" срећан што је успео да обори рекорд по броју постигнутих голова у једној сезони. Офанзивац је против Вождовца био двоструки стрелац и тако оборио рекорд Матеје Кежмана са… »
Рикардо Гомеш: "Срећан сам што сам ушао у историју клуба"
Вечерње новости 17.05.2022
ВЕОМА сам срећан што сам успео да оборим 22 године стар рекорд Матеје Кежмана и уђем у историју клуба, изјавио је фудбалер Партизана Рикардо Гомеш. ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић Нападач са Зеленортских Острва са два… »
Рикардо: Срећан сам јер сам ушао у историју Партизана, не размишљам о Звезди
Нова 17.05.2022
Велики успех сјајног нападача. Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да је веома срећан што је успео да обри рекорд по броју постигнутих голова у једној сезони у Партизану. Рикардо је против Вождовца био двоструки стрелац и… »
Вести дана »

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 5 сатијош 2 повезане