Povezane vesti
Novi Sad dobija Dortmundski trg
NoviSad.com 17.05.2022
Novi Sad – Novi Sad će dobiti Dortmunski trg, odlučili su članovi Komisije za nazive delova naseljenih mesta Skupštine grada većinom glasova. Ovaj predlog naći će se pred odbornicima Skupštine grada foto: arhiva, Grad Novi Sad Kako je pred članovima… »
Novi Sad dobija Trg Dortmunda, a Duško Trifunović, Olivera Marković, Jelisaveta Načić i Metohija – ulice
Moj Novi Sad 17.05.2022
Članice i članovi Komisije za nazive delova naseljenih mesta na današnjoj sednici razmatrali su predloge za davanje naziva delova naseljenih mesta i to: predlog Aleksandra Petrovića, pomoćnika gradonačelnika Grada Novog Sada, za davanje naziva trgu u… »
Novi Sad dobija Dortmundski trg, evo zašto, ali i šta to znači za stanare Trga Neznanog junaka
Radio 021 17.05.2022
Članovi Komisije za nazive delova naseljenih mesta Skupštine grada većinom su usvojili predlog da Novi Sad dobije Dortmundski trg. Na današnjoj sednici usvojen je predlog koji će se naći i pred odbornicima Skupštine grada, a kojim se predlaže da parcela… »
Novi Sad dobija Novi trg? Počela sednica gradske komisije koja odlučuje da li će Trg neznanog junaka poneti ime po nemačkom…
Blic 17.05.2022
Novi Sad bi uskoro mogao da dobije trg koji će dobiti ime po nemačkom gradu Dortmundu. Članovi Komisije za nazive delova naseljenih mesta Skupštine grada danas će razmatrati predlog pomoćnika gradonačelnika Novog Sada Aleksandra Petrovića za davanje… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 13 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 29 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 24 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane