Povezane vesti
Misterija: Ko je zapalio kola cvećarki sa Zvezdare? Komšije u šoku: "Ne znam zašto bi neko ovo njoj uradio, moguće da je u…
Blic 17.05.2022
Dan nakon što je izgoreo automobil u ulici Kulina Bana na Zvezdari, ostaci izgorelog mercedesa i dalje nisu sklonjeni. Da podsetimo, juče oko 3 sata ujutru je došlo do eksplozije u ulici Kulina Bana na Zvezdari. Nakon eksplozije je usledio požar u kome… »
Ne znam zašto bi neko ovo njoj uradio, verovatno je greška: Progovorile komšije cvećarke sa Zvezdare kojoj je zapaljen auto
Kurir 17.05.2022
Automobil čija je vlasnica cvećarka Lidija R. (50) eksplodirao je u noći između subote i nedelje, a potom se i zapalio u Ulici Kulina Bana na Zvezdari, a istragu je preuzelo Više tužilaštvo u Beogradu. - Iskreno ja nisam ni čula kada je puklo, zaspala… »
Vesti dana »
BBC o Trampovoj poseti Kini: Više srdačna retorika i simbolika nego konkretni ekonomski rezultati
Danas pre 37 minutajoš 33 povezane
Đedović Handanović: Srbija će ponudu za NIS dati MOL-u do kraja dana, očekujemo odgovor u ponedeljak
Forbes pre 57 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne uz upozorenja na nepogode
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 26 povezanih
‘Armagedon’: Novi ruski napad na Kijev, više od 20 poginulih, među njima i dete
Danas pre 42 minutajoš 19 povezanih
Tramp „veoma impresioniran“: Predsednik SAD sastankom u Sijevoj rezidenciji i bogatim radnim ručkom završio posetu Kini
Danas pre 3 satajoš 19 povezanih