Повезане вести
Не знам зашто би неко ово њој урадио, вероватно је грешка: Проговориле комшије цвећарке са Звездаре којој је запаљен ауто
Курир 17.05.2022
Аутомобил чија је власница цвећарка Лидија Р. (50) експлодирао је у ноћи између суботе и недеље, а потом се и запалио у Улици Кулина Бана на Звездари, а истрагу је преузело Више тужилаштво у Београду. - Искрено ја нисам ни чула… »
Мистерија: Ко је запалио кола цвећарки са Звездаре? Комшије у шоку: "Не знам зашто би неко ово њој урадио, могуће да је у…
Блиц 17.05.2022
Дан након што је изгорео аутомобил у улици Кулина Бана на Звездари, остаци изгорелог мерцедеса и даље нису склоњени. Да подсетимо, јуче око 3 сата ујутру је дошло до експлозије у улици Кулина Бана на Звездари. Након експлозије… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 8 минутајош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 33 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 33 минутајош 5 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 28 минутајош 7 повезаних
Свети Алимпије Столпник: Данас се слави Алемпијевдан, дан кад се стока не упреже и кућа „чува од зла“
Данас пре 48 минутајош 6 повезаних