Povezane vesti
Misterija: Ko je zapalio kola cvećarki sa Zvezdare? Komšije u šoku: "Ne znam zašto bi neko ovo njoj uradio, moguće da je u…
Blic 17.05.2022
Dan nakon što je izgoreo automobil u ulici Kulina Bana na Zvezdari, ostaci izgorelog mercedesa i dalje nisu sklonjeni. Da podsetimo, juče oko 3 sata ujutru je došlo do eksplozije u ulici Kulina Bana na Zvezdari. Nakon eksplozije je usledio požar u… »
Ne znam zašto bi neko ovo njoj uradio, verovatno je greška: Progovorile komšije cvećarke sa Zvezdare kojoj je zapaljen auto
Kurir 17.05.2022
Automobil čija je vlasnica cvećarka Lidija R. (50) eksplodirao je u noći između subote i nedelje, a potom se i zapalio u Ulici Kulina Bana na Zvezdari, a istragu je preuzelo Više tužilaštvo u Beogradu. - Iskreno ja nisam ni čula kada je puklo… »
Vesti dana »
„Svi kao jedan“: Protesti širom Srbije, skupovi podrške studentima i u nekim evropskim gradovima (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 43 povezane
Ujutru mraz, tokom dana sunčano: Od srede češća pojava kiše, na planinama slab sneg
Niške vesti pre 9 satijoš 20 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 12 satijoš 6 povezanih
Dva gola, "panenka", prečka, brojne šanse i remi u "Madrilenju" - "Ruke trlja" Barsa
Sportske.net pre 55 minutajoš 60 povezanih