Povezane vesti
Suzana Mančić se povredila na ulici! Dve nedelje mora da se oporavlja, otkrila kako se oseća - "Odjednom sam pala"
Mondo 17.05.2022
Suzana Mančić se povredila na pešakom prelazu, pa je čeka duži oporavak. Suzana Mančić se povredila na pešakom prelazu, pa je čeka duži oporavak. Suzana Mančić, koja je pre nekoliko meseci rekla da razmišlja o odlasku u penziju, nedavno je doživela… »
Suzana Mančić se srušila nasred ulice! Voditeljka se polomila, 2 nedelje mora da se oporavlja! Evo kad ide kod muža u Grčku!…
Kurir 17.05.2022
Voditeljka Suzana Mančić nedavno je doživela nezgodu na ulici, kada je nakon slučajnog pada slomila nožni prst. Okrila je kako je došlo do povrede, ali i kakav oporavak je sada čeka. - Pala sam na pešačkom prelazu iz nepoznatih razloga. Lagano sam išla… »
Vesti dana »
U Srbiji u 10 sati najtoplije na Paliću i u Kikindi 36 stepeni, najhladnije na Kopaoniku 22 stepena
Beta pre 4 minutajoš 41 povezana
Jednokratna uplata penzionerima i socijalno ugroženima, niže cene lekova: Mali otkrio detalje paketa pomoći
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
Radio 021 pre 59 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane