Повезане вести

Неустрашиви Алкараз послао моћну поруку пред Ролан Гарос!

Неустрашиви Алкараз послао моћну поруку пред Ролан Гарос!

Спортске.нет 17.05.2022
Млади шпански тенисер Карлос Алкараз најбољи је тенисер у 2021. години. Момак из Мурсије је од почетка сезоне освојио два мастерса, у Мајамију и Риму, а сада се нада првој грен слем титули, на Ролан Гаросу. После импресивног… »
Новаков највећи критичар променио страну: "Ђоковић жели освету, фаворит је на Ролан Гаросу"

Новаков највећи критичар променио страну: "Ђоковић жели освету, фаворит је на Ролан Гаросу"

Вечерње новости 17.05.2022
НОВАК Ђоковић је освојио први трофеј у сезони, а надмоћна игра у првом сету против Стефаноса Циципаса у финалу Рима натерала је многе критичаре да добро размисле о игри српског тенисера. ФОТО: Тањуг/АП Много пута у прошлости… »
Виландер: ‘Новак је главни фаворит за освајање Ролан Гароса! Жели да се освети за дешавања из претходних месеци!’

Виландер: ‘Новак је главни фаворит за освајање Ролан Гароса! Жели да се освети за дешавања из претходних месеци!’

Хот спорт 17.05.2022
Матс је бираним речима говорио о ‘првом рекету свету’! Чувени бивши тенисер, а данас коментатор и водитељ Еуроспорта, Матс Виландер, говрио је за шпанску ‘Марку‘ о предстојећем Ролан Гаросу. Швеђанин је поручио да је Новак… »
Виландер: Ђоковић је фаворит на Ролан Гаросу, жели да се освети због свега

Вести онлине 17.05.2022
Некадашњи шведски тенисер, а садашњи коментатор „Еуроспорта“, Матс Виландер, дао је интервју за шпанску „Марку“ у ком је говорио о предстојећем Ролан Гаросу, који је на програму од 22. маја до 5. јуна. Истакао је да је Новак… »

Нова 17.05.2022
Нисмо навикли на овакве речи Виландера Некадашњи шведски тенисер, а садашњи коментатор „Еуроспорта“, Матс Виландер, дао је интервју за шпанску „Марку“ у ком је говорио о предстојећем Ролан Гаросу, који је на програму од 22… »
Новак осваја Ролан Гарос! И бројке то говоре, али и још једно велико име!

Новак осваја Ролан Гарос! И бројке то говоре, али и још једно велико име!

Спортске.нет 17.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ушао је у право време у шампионску форму, после бројних непријатности и неслућених препрека које је морао да преброди од почетка сезоне. Освојио је турнир у Риму протеклог викенда, а оно што… »
Ђоковић прецртао федерера: "Надал је мој највећи ривал у каријери!"

Ђоковић прецртао федерера: "Надал је мој највећи ривал у каријери!"

Вечерње новости 17.05.2022
НОВАК Ђоковић је у правом тренутку ушао у форму. Србин је помео конкуренцију у Риму и сада на Ролан Гарос стиже као први фаворит за наслов. ФОТО: Тањуг/АП По кладионицама, Србин је главни фаворит и не бежи од тога да је… »
Федерер или Надал: Ђоковић о томе ко му је највећи ривал у каријери

Федерер или Надал: Ђоковић о томе ко му је највећи ривал у каријери

Вести онлине 17.05.2022
Роџер Федерер и Рафаел Надал су одувек били ту, али за мене је Надал највећи ривал у каријери. Сазрео сам као играч јер ме је он “гурао” да идем у том правцу”, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић. Ðоковић је у… »
Ђоковић: Надал је мој највећи ривал, не осећам да сам на крају

Ђоковић: Надал је мој највећи ривал, не осећам да сам на крају

Нова 17.05.2022
Очекује нас узбудљив Ролан Гарос, од последњег дуела са Надалом је прошло скоро годину дана Најбољи тенисер света вратио се на велика врата и освојио титулу на Мастерсу у Риму, чиме је направио одличну увертиру за Ролан Гарос… »

Вести дана »