Povezane vesti
Neustrašivi Alkaraz poslao moćnu poruku pred Rolan Garos!
Sportske.net 17.05.2022
Mladi španski teniser Karlos Alkaraz najbolji je teniser u 2021. godini. Momak iz Mursije je od početka sezone osvojio dva mastersa, u Majamiju i Rimu, a sada se nada prvoj gren slem tituli, na Rolan Garosu. Posle impresivnog turnira u Rimu, kada je na… »
Novakov najveći kritičar promenio stranu: "Đoković želi osvetu, favorit je na Rolan Garosu"
Večernje novosti 17.05.2022
NOVAK Đoković je osvojio prvi trofej u sezoni, a nadmoćna igra u prvom setu protiv Stefanosa Cicipasa u finalu Rima naterala je mnoge kritičare da dobro razmisle o igri srpskog tenisera. FOTO: Tanjug/AP Mnogo puta u prošlosti Mats Vilander bio je… »
Vilander: ‘Novak je glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa! Želi da se osveti za dešavanja iz prethodnih meseci!’
Hot sport 17.05.2022
Mats je biranim rečima govorio o ‘prvom reketu svetu’! Čuveni bivši teniser, a danas komentator i voditelj Eurosporta, Mats Vilander, govrio je za špansku ‘Marku‘ o predstojećem Rolan Garosu. Šveđanin je poručio da je Novak glavni favorit… »
Vilander: Đoković je favorit na Rolan Garosu, želi da se osveti zbog svega
Vesti online 17.05.2022
Nekadašnji švedski teniser, a sadašnji komentator „Eurosporta“, Mats Vilander, dao je intervju za špansku „Marku“ u kom je govorio o predstojećem Rolan Garosu, koji je na programu od 22. maja do 5. juna. Istakao je da je Novak Đoković prvi… »
Vilander: Đoković je favorit na Rolan Garosu, želi da se osveti zbog svega
Nova 17.05.2022
Nismo navikli na ovakve reči Vilandera Nekadašnji švedski teniser, a sadašnji komentator „Eurosporta“, Mats Vilander, dao je intervju za špansku „Marku“ u kom je govorio o predstojećem Rolan Garosu, koji je na programu od 22. maja do 5… »
Novak osvaja Rolan Garos! I brojke to govore, ali i još jedno veliko ime!
Sportske.net 17.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković ušao je u pravo vreme u šampionsku formu, posle brojnih neprijatnosti i neslućenih prepreka koje je morao da prebrodi od početka sezone. Osvojio je turnir u Rimu proteklog vikenda, a ono što sada sledi je jedan… »
Đoković precrtao federera: "Nadal je moj najveći rival u karijeri!"
Večernje novosti 17.05.2022
NOVAK Đoković je u pravom trenutku ušao u formu. Srbin je pomeo konkurenciju u Rimu i sada na Rolan Garos stiže kao prvi favorit za naslov. FOTO: Tanjug/AP Po kladionicama, Srbin je glavni favorit i ne beži od toga da je predvodnik i na toj listi. -… »
Federer ili Nadal: Đoković o tome ko mu je najveći rival u karijeri
Vesti online 17.05.2022
Rodžer Federer i Rafael Nadal su oduvek bili tu, ali za mene je Nadal najveći rival u karijeri. Sazreo sam kao igrač jer me je on “gurao” da idem u tom pravcu”, izjavio je najbolji teniser sveta Novak Ðoković. Ðoković je u razgovoru za… »
Đoković: Nadal je moj najveći rival, ne osećam da sam na kraju
Nova 17.05.2022
Očekuje nas uzbudljiv Rolan Garos, od poslednjeg duela sa Nadalom je prošlo skoro godinu dana Najbolji teniser sveta vratio se na velika vrata i osvojio titulu na Mastersu u Rimu, čime je napravio odličnu uvertiru za Rolan Garos, koji se održava od… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 4 satijoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 3 satajoš 26 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 1 satjoš 21 povezana