Povezane vesti
Pevačica povezivana s prostitucijom oblači Jovanu Jeremić
Nova 17.05.2022
Dušica Grabović hvali se poslovnim ponudama, nakon što su je pojedini mediji prozvali da se bavi podvođenjem. Pevačica Dušica Grabović nedavno se našla u centru skandala kada su se pojavile tvrdnje da ona zapravo makro. Ona je to oštro… »
Nakon afere prostitucija Dušica Grabović profitirala: "Traže me da nastupam u Kini, Sanja iz Hurricane mi je poklonila…
Blic 17.05.2022
Pevačica Dušica Grabović već neko vreme je u žiži javnosti zbog afere prostitucija, u kojoj su je optužili da je jedna od glavnih u lancu podvođenja devojaka. I dok se ta priča još nije stišala, ona se hvali kako je tražena i kako joj posao… »
Profitirala zbog skandala sa prostitucijom: Uraganka joj pisala pesmu, Jeremićka reklamirala, sad je traže i Kinezi!
Mondo 17.05.2022
Dušica Grabović profitirala je od afere s prostitucijom koja je kao bomba odjeknula u medijima. Dušica Grabović profitirala je od afere s prostitucijom koja je kao bomba odjeknula u medijima. Pevačica Dušica Grabović je postala tražena u Americi… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane