Повезане вести
Евакуисани радници и посетиоци тржних центара, хаос и Кнезу: Стигле нове дојаве о бомби у Београду
Телеграф 17.05.2022
Наставља се низ дојава којих је претходних дана било на десетине. У Тржни центар "Рајићева" управо је стигла дојава о бомби, сазнаје Телеграф. Запослени и грађани који су се у том тренутку нашли у овом шопинг молу, одмах су… »
Нема дана без дојаве о бомби! Управо евакуисана два тржна центра у Београду
Блиц 17.05.2022
Наставља се низ дојава о постављеним бомбама, којих је претходних дана било на стотине, а сада су поново евакусан два тржна центра у Београду. У Тржни центар "Рајићева" управо је стигла дојава о бомби. Запослени и грађани који… »
Поново евакуисан ТЦ "Рајићева": Људи узнемирени, стигла дојава о бомби!
Мондо 17.05.2022
Радници и запослени евакуисани су у понедељак у послеподневним сатима из ТЦ "Рајићева". Радници и запослени евакуисани су у понедељак у послеподневним сатима из ТЦ "Рајићева". Евакуација је обављена након што је стигла дојава… »
Нова дојава о бомби: Хитно евакуисан овај тржни центар у Београду
Курир 17.05.2022
Наставља се низ дојава о постављеним бомбама, којих је претходних дана било на стотине, а сада је поново евакусан један тржни центар у центру Београда. У Тржни центар "Рајићева" управо је стигла дојава о бомби. Запослени и… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана