Povezane vesti
"Imao je mnogo dobru dušu": Lepa Brena u bolu nakon smrti Igora Starovića: "Vodio je računa o svemu"
Blic 17.05.2022
Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u 56. godini. Mnogima je vest o Igorovoj smrti teško pala, a među njima je i popularna pevačica Lepa Brena. Brena je otkrila kakav je Igor bio čovek. - Jako mi je žao, veoma sam se… »
Sačuvaću uspomenu na njega: Dragana Mirković potresena zbog smrti velikog prijatelja, a malo ko zna da imaju zajedničku…
Kurir 17.05.2022
Frontmen popularne grupe " Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas u 56. godini nakon borbe sa bolešću. Njegove kolege tužne su zbog gubitka, kao i pevačica Dragana Mirković koja je odmah istakla koliko ju je ova vest potresla. - Duboko sam… »
Dragana Mirković o smrti Igora Starovića: Duboko sam potresena tužnom vešću
Nova 17.05.2022
Njih dvoje snimili su duet "Srcu nije lako". Frontmen benda „Divlji kesten“ Igor Starović preminuo je u 56. godini, a ovim povodom oglasila se njegova koleginica Dragana Mirković. „Duboko sam potresena tužnom vešću da nas je napustio tako divan… »
Maja Nikolić o pokojnom Igoru Staroviću: U šoku sam, poklonila sam mu ikonu
Nova 17.05.2022
Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini. Tužnu vest je potvrdila Igorova porodica za „Novosti“, a njegove kolege i prijatelji su neutešni. Pevačica Maja Nikolić tvrdi da su ona… »
Poslednji intervju igora starovića: Iskreno govorio o svojim hitovima, otkrio da li je pesma "Kristina" nekome posvećena
Mondo 17.05.2022
Igor Starović preminuo je u 56. godini, a ovako je govorio o svojim hitovima u poslednjem intervjuu koji je dao za medije. Igor Starović preminuo je u 56. godini, a ovako je govorio o svojim hitovima u poslednjem intervjuu koji je dao za medije… »
Duboko sam potresena, sačuvaću uspomenu na njega Dragana Mirković ne krije tugu zbog smrti kolege
Alo 17.05.2022
Pevačica istakla da je izgubila velikog prijatelja. Vesti o smrti Igora Starovića potresle su javnost, ali i kolege koje su ostale bez velikog umetnika i prijatelja. Sada se pevačica Dragana Mirković oglasila za Alo! i poručila koliko joj je teško… »
"Duboko sam potresena": Dragana Mirković se oglasila nakon smrti Igora Starovića
Večernje novosti 17.05.2022
FRONTMEN grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo posle kraće bolesti u 56. godini. Foto: D. Mišić Igor Starović bio je zveda devedestih, devojke su ludele za njim. NJegove pesme su hitovi i danas. Foto: Фото: Архива… »
Vesti dana »
Petković povodom eksplozije na KiM: "Nedopustiv i neprihvatljiv atak na osnovne životne potrebe Srba"
Euronews pre 33 minutajoš 19 povezanih
Petrušev za SK: Baš nam je ovo trebalo (VIDEO) Kako je Zvezda priredila „crni petak“ Bajernu (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih
Uništenje kanala daje alibi Kurtiju da nastavi progon Srba: Petar Petković o eksploziji na severu KiM - To apsolutno nije u interesu srpskog naroda i Beograda
Kurir pre 27 minutajoš 12 povezanih
Iznenadni preokret u Siriji: Islamistički pobunjenici osvajaju Alepo: Haos na ulicama, hiljade civila u bekstvu, na stotine ubijeno (video)
Blic pre 57 minutajoš 11 povezanih