Повезане вести
"Имао је много добру душу": Лепа Брена у болу након смрти Игора Старовића: "Водио је рачуна о свему"
Блиц 17.05.2022
Фронтмен популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је у 56. години. Многима је вест о Игоровој смрти тешко пала, а међу њима је и популарна певачица Лепа Брена. Брена је открила какав је Игор био човек. - Јако ми је… »
Последњи интервју игора старовића: Искрено говорио о својим хитовима, открио да ли је песма "Кристина" некоме посвећена
Мондо 17.05.2022
Игор Старовић преминуо је у 56. години, а овако је говорио о својим хитовима у последњем интервјуу који је дао за медије. Игор Старовић преминуо је у 56. години, а овако је говорио о својим хитовима у последњем интервјуу који… »
Маја Николић о покојном Игору Старовићу: У шоку сам, поклонила сам му икону
Нова 17.05.2022
Фронтмен популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. години. Тужну вест је потврдила Игорова породица за „Новости“, а његове колеге и пријатељи су неутешни. Певачица Маја Николић… »
Драгана Мирковић о смрти Игора Старовића: Дубоко сам потресена тужном вешћу
Нова 17.05.2022
Њих двоје снимили су дует "Срцу није лако". Фронтмен бенда „Дивљи кестен“ Игор Старовић преминуо је у 56. години, а овим поводом огласила се његова колегиница Драгана Мирковић. „Дубоко сам потресена тужном вешћу да нас је… »
Сачуваћу успомену на њега: Драгана Мирковић потресена због смрти великог пријатеља, а мало ко зна да имају заједничку песму…
Курир 17.05.2022
Фронтмен популарне групе " Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас у 56. години након борбе са болешћу. Његове колеге тужне су због губитка, као и певачица Драгана Мирковић која је одмах истакла колико ју је ова вест… »
Дубоко сам потресена, сачуваћу успомену на њега Драгана Мирковић не крије тугу због смрти колеге
Ало 17.05.2022
Певачица истакла да је изгубила великог пријатеља. Вести о смрти Игора Старовића потресле су јавност, али и колеге које су остале без великог уметника и пријатеља. Сада се певачица Драгана Мирковић огласила за Ало! и поручила… »
"Дубоко сам потресена": Драгана Мирковић се огласила након смрти Игора Старовића
Вечерње новости 17.05.2022
ФРОНТМЕН групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо после краће болести у 56. години. Фото: Д. Мишић Игор Старовић био је зведа деведестих, девојке су луделе за њим. Његове песме су хитови и данас. Фото: Фото: Архива… »
Вести дана »
У Суботици 10 саобраћајки, 12 особа повређено! Од 32 искључена возача из саобраћаја, 10 задржано у полицији због вожње у пијаном стању!
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
"Хвала ти Биби!" Трамп се поново огласио о крају рата, једна ствар му се никако није допала: "Трајаће вечно"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана