Повезане вести

ЕУ неће допустити да Украјина остане без војне опреме

ЕУ неће допустити да Украјина остане без војне опреме

Политика 17.05.2022
БРИСЕЛ - Шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ изјавио је данас да блок неће допустити да Украјина остане без војне опреме док се рат против Русије наставља на њеној територији. „Европска унија неће дозволити Украјини да остане без… »
“Нећемо оставити Украјину без наоружања”

“Нећемо оставити Украјину без наоружања”

Вести онлине 17.05.2022
Шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ изјавио је да блок неће допустити да Украјина остане без војне опреме док се рат против Русије наставља на њеној територији. – Европска унија неће дозволити Украјини да остане без опреме –… »
Борељ: Не знам колико још Русија може да се одупире Украјини

Борељ: Не знам колико још Русија може да се одупире Украјини

Нова 17.05.2022
"Не знам колико још Русија може да се одупире Украјини“, каже дипломата ЕУ Жозеп Борељ. Високи дипломата ЕУ Жозеп Борељ рекао је данас да је руска војска претрпела „импресивне губитке“, ако су бројеви и извештаји тачни… »
Масовна погибија руса - то је светски рекорд! Украјинци им наносе велике губитке, поставља се само једно питање

Масовна погибија руса - то је светски рекорд! Украјинци им наносе велике губитке, поставља се само једно питање

Мондо 17.05.2022
Борељ је рекао да Европска унија неће дозволити да Украјина остане без војне опреме. Борељ је рекао да Европска унија неће дозволити да Украјина остане без војне опреме. Европска унија ће наставити да шаље Украјини војну… »
Само под једним условом Мађарска ц́е гласати за шести пакет санкција Русији

Само под једним условом Мађарска ц́е гласати за шести пакет санкција Русији

Ало 17.05.2022
"Мађарска ц́е гласати за шести пакет санкција Русији, који укључује ембарго на испоруке нафте ако Европска унија буде финансирала њену енергетску безбедност" изјавила је мађарски председник Каталин Новак новинарима у Варшави… »
Борељ: ЕУ неће допустити да Украјина остане без војне опреме

Борељ: ЕУ неће допустити да Украјина остане без војне опреме

Телеграф 17.05.2022
Борељ каже да је руска војска претрпела "импресивне губитке", уколико се испостави да су бројеви и извештаји тачни. Шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ изјавио је данас да блок неће допустити да Украјина остане без војне опреме док… »

Вести дана »