Повезане вести

Откривено од чега је преминуо Игор Старовић: Било му је боље, а онда је све кренуло по злу

Откривено од чега је преминуо Игор Старовић: Било му је боље, а онда је све кренуло по злу

Свет & Скандал 17.05.2022
Игор Старовић преминуо због пуцања аорте Музичар и некадашњи фронтмен бенда „Дивљи кестен“ Игор Старовић преминуо је у 56. години након борбе са болешћу. Курир је дошао до нових сазнања о лечењу и смрти Игора Старовића… »
Драгана Катић се огласила поводом смрти Игора Старовића ФОТО

Драгана Катић се огласила поводом смрти Игора Старовића ФОТО

Нова 17.05.2022
Фронтмен популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. години. Водитељка Драгана Катић била је у емотивној вези са певачем. Поводом вести о смрти свог бившег партнера, Драгана се… »
Познати се опраштају од игора старовића: Није ми дао ни кафу да платим! Било га је тешко не волети, културан и никад наметљив…

Познати се опраштају од игора старовића: Није ми дао ни кафу да платим! Било га је тешко не волети, културан и никад наметљив…

Курир 17.05.2022
Певач Игор Старовић је преминуо данас у 59. години. Музичару је пукла аорта, а борба за његов живот трајала је пет дана. У једном тренутку Игор се осетио боље, али је касније ипак преминуо. Поводом ове тужне вести се огласио… »
Дубоко ме је потресла вест о његовој смрти! Познати сломљени због Игора Старовића - "Сачуваћу успомену на њега!"

Дубоко ме је потресла вест о његовој смрти! Познати сломљени због Игора Старовића - "Сачуваћу успомену на њега!"

Мондо 17.05.2022
Лепа Брена и Драгана Мирковић се огласиле након смрти Игора Старовића. Лепа Брена и Драгана Мирковић се огласиле након смрти Игора Старовића. Фронтмен популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас у 56. години… »
Откривен узрок смрти Игора Старовића: Лекари се данима борили за његов живот

Откривен узрок смрти Игора Старовића: Лекари се данима борили за његов живот

Нова 17.05.2022
Музичар и некадашњи фронтмен бенда "Дивљи кестен" преминуо је у 56. години након велике борбе са болешћу. Игор је умро на Другој хируршкој клиници, где су се лекари данима покушавали да изађу на крај са компликацијама које су… »

Вести дана »