Повезане вести

"Стидим се што сам се скидала гола": Снежана Савић отворила душу о пољупцу са бјелом: "Срамота ме је тога"

"Стидим се што сам се скидала гола": Снежана Савић отворила душу о пољупцу са бјелом: "Срамота ме је тога"

Блиц 18.05.2022
Глумица Снежана Савић, која је осамдесетих и деведесетих важила за једну од најзгоднијих на домаћој јавној сцени, признала је након толико година да се стиди што се у младости скидала гола због улога. "Баш ме је било срамота када… »
Стидим се што сам се скидала због улога: Фатална црнка се присетила и пољупца из "Бољег живота" - Бјела је био сјајан!

Стидим се што сам се скидала због улога: Фатална црнка се присетила и пољупца из "Бољег живота" - Бјела је био сјајан!

Мондо 18.05.2022
Глумица и певачица Снежана Савић проговорила о шкакљивим сценама. Глумица и певачица Снежана Савић проговорила о шкакљивим сценама Глумица Снежана Савић је осамдесетих и деведесетих важила за једну од најсексепилнијих дама на… »
Ниподаштавали су ме, у музици сам више зарађивала Снежана Савић проговорила о самохраном мајчинству, каријери, оцу који је…

Ниподаштавали су ме, у музици сам више зарађивала Снежана Савић проговорила о самохраном мајчинству, каријери, оцу који је…

Ало 18.05.2022
Глумица отворила душу. Фото: Иоутубе/Принтсцреен Снежана Савић деценијама је важила за једну од најсексипилнијих глумица домаће јавне сцене, а сада се присетила млађих дана, признала да се каје због голих сцена и открила да су је… »

Вести дана »