Povezane vesti
"Stidim se što sam se skidala gola": Snežana Savić otvorila dušu o poljupcu sa bjelom: "Sramota me je toga"
Blic 18.05.2022
Glumica Snežana Savić, koja je osamdesetih i devedesetih važila za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, priznala je nakon toliko godina da se stidi što se u mladosti skidala gola zbog uloga. "Baš me je bilo sramota kada sam morala da se… »
Stidim se što sam se skidala zbog uloga: Fatalna crnka se prisetila i poljupca iz "Boljeg života" - Bjela je bio sjajan!
Mondo 18.05.2022
Glumica i pevačica Snežana Savić progovorila o škakljivim scenama. Glumica i pevačica Snežana Savić progovorila o škakljivim scenama Glumica Snežana Savić je osamdesetih i devedesetih važila za jednu od najseksepilnijih dama na javnoj sceni, pa… »
Nipodaštavali su me, u muzici sam više zarađivala Snežana Savić progovorila o samohranom majčinstvu, karijeri, ocu koji…
Alo 18.05.2022
Glumica otvorila dušu. Foto: Youtube/Printscreen Snežana Savić decenijama je važila za jednu od najseksipilnijih glumica domaće javne scene, a sada se prisetila mlađih dana, priznala da se kaje zbog golih scena i otkrila da su je često… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Novi magazin pre 1 satjoš 83 povezane
Protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, okupljeni skandirali "generalni štrajk"
NIN pre 7 minutajoš 66 povezanih
Advokati započeli sedmodnevnu obustavu rada: Moguć i duži štrajk
Pressek pre 5 minutajoš 32 povezane
"Tri mlada života su: Ugašena..." Raška tuguje za tinejdžerima koji su nastradali: "Pamtićemo ih dok smo živi"
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Vučić iz švajcarskog vojnog aviona poziva građane da predlože ime pokreta
Danas pre 18 minutajoš 37 povezanih