Povezane vesti
Zemljotres i u Republici Srpskoj
RTV 18.05.2022
BANJALUKA - Zemljotres jačine 2,7 stepeni po Rihteru registrovan je jutros u regiji Berkovića, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske. Procenjeni intenzitet u epicentralnoj zoni bio je od 3-4 stepena Merkalijeve skale, navodi se… »
Tlo ne miruje: Slabiji zemljotres u regionu Berkovića
Blic 18.05.2022
Zemljotres jačine 2,7 stepeni po Rihteru registrovan je jutros u regionu Berkovića, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. Procenjeni intenzitet u epicentralnoj zoni bio je od tri do četiri stepena Merkalijeve skale… »
Vesti dana »
Katastrofalno veče za Bogdana Bogdanovića: Darko Rajaković ubedljivo slavio u sudaru Srba! (video)
Hot sport pre 4 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 4 minutajoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 39 minutajoš 7 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Trampov izaslanik Grenel o protestima u Srbiji: Ako vam se ne sviđa lider, ne pribegavajte nasilju
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih