Povezane vesti
(Foto) vrištala, plakala: - rušila sve pred sobom Dejan i Aleksandra u nikad žešćem sukobu, on je smirivao: "Nemoj da me…
Blic 18.05.2022
Sukob između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić desio se u sitne sate, pa je eskalirao polivanjem vode i rušenjem svega oko sebe. Aleksandra je, naime, zahtevala od Dejana da joj kaže da li i dalje želi da bude sa njom u vezi, na šta on nije imao… »
Doživela pomračenje, rušila sve pred sobom! Nikad žešća svađa Dejana i Aleksandre, pale teške reči, a onda ispolivala…
Kurir 18.05.2022
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić žestoko su se sukobili, a u jednom trenutku ga je polila vodom i počela da ruši sve ispred sebe. - Ti nećeš da budeš više sa mnom? Je l' nećeš? - pitala je ona. - I hoću i neću - odgovorio je Dejan. - Odgovorićeš mi… »
Vesti dana »

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

"Čula sam da je u bolnici" Dragana Katić se hitno oglasila nakon što je Jakšić hospitalizovan, izustila samo jedno
Alo pre 18 minutajoš 38 povezanih

Neformalna grupa sudija i tužilaca osudila objavu Informera o sudijama iz Užica
Novi magazin pre 14 minutajoš 55 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 25 povezanih