Повезане вести

"Тата, иди по Матеја и доведи га кући": Ненад Периш открио ћеркине речи пред полазак за Београд

"Тата, иди по Матеја и доведи га кући": Ненад Периш открио ћеркине речи пред полазак за Београд

Телеграф 18.05.2022
Тело младића за кога се сумња да је Матеј Периш нађено је јутрос око 9 сати на десној страни Дунава на Ади Хуји. Ненад Периш, отац Матеја Периша рекао је за ХРТ пре него што се упутио за Београд да су дуго чекали истину и да је… »
Отац несталог Сплићанина Матеја Периша на путу за Београд, чека се ДНК анализа

Отац несталог Сплићанина Матеја Периша на путу за Београд, чека се ДНК анализа

Слободна Европа 18.05.2022
Отац несталог Матеја Периша, Ненад, кренуо је из Сплита у Београд након што га је Министарство унутрашњих послова Србије (МУП) 18. маја извијестило да је у Дунаву нађено тијело мушкарца чија одјећа одговара опису онога у што је… »
Морнари који су нашли тело младића у Дунаву: Сумњам да је тело било испод моста, плутало је поред брода

Морнари који су нашли тело младића у Дунаву: Сумњам да је тело било испод моста, плутало је поред брода

Телеграф 18.05.2022
Како је потврђено нашој екипи на лицу места, тело је откривено око 9.30 сати. Морнари који су угледали тело мушкарца у Дунаву, за Телеграф.рс казали су да је тело виђено око 9.30 сати. Екипи нашег портала која се нашла на лицу… »
Отац Матеја Периша: Кренуо сам сам за Београд, а истине се не плашим

Отац Матеја Периша: Кренуо сам сам за Београд, а истине се не плашим

Телеграф 18.05.2022
Ненад Периш је 139 дана живео у неизвесности. Никада се није помиро са чињеницом да му је син упао у Саву. Ненад Периш, отац пре више од четири месеца несталог Матеја Периша (28) кренуо је за Београд, сазнаје "Телеграф.рс". На… »
Отац Матеја Периша након што је тело младића извучено из Дунава: Тешко ми је, али са истином се морам суочити

Отац Матеја Периша након што је тело младића извучено из Дунава: Тешко ми је, али са истином се морам суочити

Телеграф 18.05.2022
- Очекивали смо сретнију информацију, али тако је како је - рекао је Периш за Телеграф.рс. Отац Матеја Периша, Ненад Периш, потврдио је за Телеграф.рс да га је српска полиција обавестила о томе да је у Дунаву код Ада Хује… »
Прве слике и снимци са места на ком је извучено тело из Дунава код Аде Хује

Прве слике и снимци са места на ком је извучено тело из Дунава код Аде Хује

Телеграф 18.05.2022
Форензичари су на лицу места. Из Дунава код Ада Хује рано јутрос извучено је тело млађег мушкарца, а сумња се да је реч о Матеју Перишу, младићу из Сплита, који је нестао уочи Нове године нестао у Београду. Тело су јутрос нашли… »
Ово је тачна локација на којој је нађено тело за које се сумња да је Матеј Периш

Ово је тачна локација на којој је нађено тело за које се сумња да је Матеј Периш

Телеграф 18.05.2022
Тело пронашли морнари. Прекопута ресторана на левој обали Дунава пронађено је тело млађег мушкарца, за кога се сумња да је нестали Матеј Периш, сазнаје Телеграф. Мушкарац на себи има фармерке, мајицу са апликацијом и једну белу… »
Сазнајемо: ДНК Ненада Периша упоређује се са телом које је нађено у Дунаву

Сазнајемо: ДНК Ненада Периша упоређује се са телом које је нађено у Дунаву

Телеграф 18.05.2022
Млађи мушкарац на себи имао гардеробу која по опису одговара Матеју Перишу. Морнари су јутрос на левој обали Дунава преко пута ресторана Имепријум приметили тело и позвали речну полицију, а како се сумња у питању је нестали… »
Нађено тело млађег мушкарца код Аде Хује: Сумња се да је у питању Матеј Периш

Нађено тело млађег мушкарца код Аде Хује: Сумња се да је у питању Матеј Периш

Телеграф 18.05.2022
Полиција је извукла тело младића рано јутрос. Морнари су данас нашли тело млађег мушкарца у Дунаву код Аде Хује, потврђено је за Телеграф.рс. Према нашим информацијама, сумња се да је у питању Матеј Периш. Мушкарац на себи има… »
Ненад Периш за Нову: Поново ћемо се срести мој Матеј и ја

Ненад Периш за Нову: Поново ћемо се срести мој Матеј и ја

Нова 18.05.2022
У новинама "Нова" у четвртак прочитајте на основу чега се претпоставља да је пронађено тело Матеја Периша у тексту "Поново ћемо се срести мој Матеј и ја". „Матеј није ни пробао живот, тек 27 година, тек је живот био пред њим… »
Форензичар открио детаље обдукције тела матеја Периша Шта може да покаже токсиколошки налаз? Одговор на питање које све…

Форензичар открио детаље обдукције тела матеја Периша Шта може да покаже токсиколошки налаз? Одговор на питање које све…

Курир 18.05.2022
Морнари су јутрос код Аде Хује приметили тело у води. Кад су га извукли на обалу схватили су да се одећа на мушкарцу поклапа са оном коју је носио Сплићанин Матеј Периш у ноћи када је нестао пред новогодишњу прославу прошле… »
Велика мистерија нестанка периша - нико не зна зашто је отрчао! Посвађао се са другом, па љут отишао до воде?!

Велика мистерија нестанка периша - нико не зна зашто је отрчао! Посвађао се са другом, па љут отишао до воде?!

Мондо 18.05.2022
Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра. Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра. Полиција је јутрос извукла тело из Дунава, прекопута ресторана на десној обали, за које се сумња да је нестали Матеј… »
Лекари то одмах могу да утврде на обдукцији! Форензичар за мондо о нађеном телу - да ли је прекасно откривено?

Лекари то одмах могу да утврде на обдукцији! Форензичар за мондо о нађеном телу - да ли је прекасно откривено?

Мондо 18.05.2022
Часлав Ристић открио је за наш портал да ли је могуће сазнати више о токсинима у телу и повредама након што је тело провело пет месеци у реци. Часлав Ристић открио је за наш портал да ли је могуће сазнати више о токсинима у телу… »
Управо се поново огласио ненад периш: Важан ми је мир и да Матеја на очински начин покопам (фото)

Управо се поново огласио ненад периш: Важан ми је мир и да Матеја на очински начин покопам (фото)

Курир 18.05.2022
Ненад Петиш, отац Матеја Периша, који је у Београду нестао у ноћи између 30. и 31. децембра 2021. године, вечерас се поново огласио. Данас је испливало тело на Ади Хуји које по опису одговара Матеју. Ненад је за Дневник.хр рекао… »
"Матеј је своју причу на овој земљи завршио!" Ненад Периш у сузама пред камерама - ово му је поручила ћерка

"Матеј је своју причу на овој земљи завршио!" Ненад Периш у сузама пред камерама - ово му је поручила ћерка

Мондо 18.05.2022
Огласио се отац младића након информације да је тело које је данас извучено из Дунава, можда његов син. Огласио се отац младића након информације да је тело које је данас извучено из Дунава, можда његов син. Полиција је јутрос… »
"Ћерка ми је рекла: Тата, иди по матеја, доведи га кући" Потресне речи Ненада Периша о нађеном телу на Ади Хуји

"Ћерка ми је рекла: Тата, иди по матеја, доведи га кући" Потресне речи Ненада Периша о нађеном телу на Ади Хуји

Блиц 18.05.2022
"Чекали смо вест, чекали смо истину и та истина се на крају показала таква каква јесте, болна, никаква, тешка", казао је за ХРТ Ненад Периш након што га је МУП известио да је у Дунаву нађено тело мушкарца чија одећа одговара… »
Породица је прва која мора да сазна је ли то Матеј или није! Начелник хрватске полиције се обратио са места где је Периш нестао…

Породица је прва која мора да сазна је ли то Матеј или није! Начелник хрватске полиције се обратио са места где је Периш нестао…

Курир 18.05.2022
Породица је прва која мора да сазна је ли то Матеј или није. Обдукција би требало да буде готова сутра. Када буде готова, онда ће се моћи рећи шта је био узрок смрти, рекао је вечерас Антонио Геровац, начелник хрватске… »
Највећа мистерија трагедије Периша! После инцидента у клубу пале тешке речи, а онда је Матеј напустио клуб и отишао у смрт…

Највећа мистерија трагедије Периша! После инцидента у клубу пале тешке речи, а онда је Матеј напустио клуб и отишао у смрт…

Курир 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је јутрос код Аде Хује, а визуелним прегледом утврђена је велика подударност са несталим Матејом Перишем. Наиме, на телу су исте патике, мајица, фармерке тегет боје, сребрни сат на руци и телефон у… »
Место на ком је нађено тело за које се сумња да је Периш полиција већ чешљала

Место на ком је нађено тело за које се сумња да је Периш полиција већ чешљала

Нова 18.05.2022
Место у Београду на ком је у среду ујутру, око 9.00 часова, пронађено тело за које се сумња да је реч о несталом Матеју Перишу, полиција и добровољци су претраживали у више наврата, а први пут осам дана од нестанка Сплићанина… »
Случај нестанка Матеја Периша у Београду: Како су изгледала четири и по месеца потраге за несталим Сплићанином

Случај нестанка Матеја Периша у Београду: Како су изгледала четири и по месеца потраге за несталим Сплићанином

Еуроневс 18.05.2022
У Дунаву код Аде Хује јутрос је пронађено тело млађег мушкарца, а отац несталог Сплићанина Матеја Периша је рекао да га је српска полиција обавестила да по опису и гардероди тело одговара његовом сину. Међутим, још се чекају ДНК… »
Пронађено тело Матеја Периша: Шта ће показати истрага, како је испливало тело из Дунава?

Пронађено тело Матеја Периша: Шта ће показати истрага, како је испливало тело из Дунава?

Мондо 18.05.2022
Након 139 дана од нестанка и непрестане потраге, беживотно тело Матеја Периша из Сплита пронађено је јутрос у Дунаву код Ада Хује. Након 139 дана од нестанка и непрестане потраге, беживотно тело Матеја Периша из Сплита пронађено… »
"Спаковао сам кофер, идем по свог сина": Ненад Периш открио да ли се чуо са Матејевим друговима: Истина је страшно болна

"Спаковао сам кофер, идем по свог сина": Ненад Периш открио да ли се чуо са Матејевим друговима: Истина је страшно болна

Мондо 18.05.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја Периша огласио се за хрватске медије и рекао да се сви у породици тешко носе с чињеницом да је потрага за Матејем окончана на трагичан начин. Ненад Периш, отац несталог Матеја Периша огласио се… »
Најважније и најбитније је да је пронађен Матеј Ненад Периш сломљен: Тешка је и болна та истина

Најважније и најбитније је да је пронађен Матеј Ненад Периш сломљен: Тешка је и болна та истина

Курир 18.05.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја Периша огласио се за хрватске медије и рекао да се сви у породици тешко носе с чињеницом да је потрага за Матејем окончана на трагичан начин, али каже како сада морају да прихвате ту чињеницу… »
Ненад Периш за Курир: Ова вест ме је потресла више него што сам очекивао! Хвала свима на молитвама и саосећању, долазим у…

Ненад Периш за Курир: Ова вест ме је потресла више него што сам очекивао! Хвала свима на молитвама и саосећању, долазим у…

Курир 18.05.2022
- Јутрос ме је контактирао МУП Србије и информисао да је пронађено тело које на себи има обућу и одећу као што ју је Матеј у тренутку нестанка пре 139 дана имао. На жалост, то указује да с врло великом вероватноћом се ради о… »
Н1 на лицу места: Тело младића нађено у Дунаву превезено на судску медицину

Н1 на лицу места: Тело младића нађено у Дунаву превезено на судску медицину

Н1 Инфо 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је у Дунаву код Аде Хује, потврђено је у тужилаштву и полицији. Репортерка Н1 са лица места преноси да је на телу гардероба која одговара оној коју је у ноћи нестанка имао Сплићанин Матеј Периш, као и… »
Ненад Периш: Начелник полиције обавестио ме да све указује да је реч о Матеју

Ненад Периш: Начелник полиције обавестио ме да све указује да је реч о Матеју

Н1 Инфо 18.05.2022
Ненад Периш, отац несталог Сплићанина Матеја Периша, за портал Нова.рс рекао је да га је јутрос начелник ПУ Београд обавестио да је пронађено тело и да све указује да је реч о његовом сину. „Јутрос су ме звали и рекли да је… »
Из Дунава извучено тело млађег мушкарца, отац Матеја Периша долази у Србију

Из Дунава извучено тело млађег мушкарца, отац Матеја Периша долази у Србију

Радио 021 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, јавио је Блиц. Према сазнањима Блица, гардероба на мушкарцу начелно одговара опису гардеробе коју је у ноћи нестанка носио Сплићанин Матеј Периш. Тело млађег мушкарца… »
Пронађено тело Матеја Периша код Аде Хује?

Пронађено тело Матеја Периша код Аде Хује?

Политика 18.05.2022
Тело непознате мушке особе уочено је јутрос око 9.20 у Дунаву код Аде Хује, потврђено је Тањугу у МУП-у. Како су навели у МУП-у у питању је тело НН мушке особе, а увиђај је у току. Накнадно ће се утврдити индентитет особе. Више… »
Тело млађег мушкарца извучено из Дунава, обавештена породица Матеја Периша

Тело млађег мушкарца извучено из Дунава, обавештена породица Матеја Периша

Мој Нови Сад 18.05.2022
Тело млађег мушкарца пронађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, потврђено је за Еуроневс Србија у МУП-у. У полицији наводе да се ради на идентификацији особе, која се за сада води као Н.Н лице, а отац Матеја Периша, младића из… »
То место је баксузно! Радници из кафића на Ади Хуји шокирани призором који су видели било је мучно гледати како извлаче тело…

То место је баксузно! Радници из кафића на Ади Хуји шокирани призором који су видели било је мучно гледати како извлаче тело…

Курир 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је јутрос код Аде Хује, а визуелним прегледом утврђена је велика подударност са несталим Матејом Перишем. У близини места где је нађено тело Матеја Периша из Сплита налази се неколико кафића, чији су… »
„Шетао сам палубом и видео тело“: Капетан описао тренутак кад је угледао Матеја

„Шетао сам палубом и видео тело“: Капетан описао тренутак кад је угледао Матеја

Нова 18.05.2022
Тело мушкарца за ког се верује да је Матеј Периш, које је јутрос око 9.20 пронађено на Ади Хуји, угледали су морнари како плута, а капетан брода који је позвао полицију описао је за портал "Нова.рс" тај тренутак. „Шетали смо по… »
Матејев сигнал последњи пут ухваћен код острва, а овде је извучено тело: У џепу пронађен телефон (мапа)

Матејев сигнал последњи пут ухваћен код острва, а овде је извучено тело: У џепу пронађен телефон (мапа)

Мондо 18.05.2022
Код Аде Хује нађено је тело мушкарца чија се одећа поклапа са оном коју је у време нестанка носио Сплићанин Матеј Периш. Код Аде Хује нађено је тело мушкарца чија се одећа поклапа са оном коју је у време нестанка носио Сплићанин… »
Уживо - матеј периш нађен у реци? Форензичари и полиција код Аде Хује: Бела патика на телу утопљеника, огласио се отац

Уживо - матеј периш нађен у реци? Форензичари и полиција код Аде Хује: Бела патика на телу утопљеника, огласио се отац

Мондо 18.05.2022
Данас је јављено да је пронађено тело мушке особе у Дунаву код Аде Хује. Данас је јављено да је пронађено тело мушке особе у Дунаву код Аде Хује. Тело мушкарца пронађено је код Аде Хује, а у току је провера да ли је у питању… »
Ренато Грбић: "Место на ком је нађен младић за кога се сумња да је Матеј Периш је уклето"

Ренато Грбић: "Место на ком је нађен младић за кога се сумња да је Матеј Периш је уклето"

Телеграф 18.05.2022
Херој са Дунава дошао на место на којем је нађено тело за које се сумња да је Матеј Периш. На место код Аде Хује на којем је данас нађено тело око 9 часова јутрос, а за које се сумња да је Матеј Периш, дошао је и Ренато Грбић… »
Ненад Периш за Нова.рс: Матеј није ни пробао живот, поново ћемо се срести

Ненад Периш за Нова.рс: Матеј није ни пробао живот, поново ћемо се срести

Нова 18.05.2022
Ненад Периш, отац несталог Сплићанина Матеја Периша, за портал Нова.рс говори о телу које је јутрос извучено из Ада Хује у Београду. Периш истиче да је јутрос обавештен од стране начелника ПУ Београд да је пронађено тело, те да… »
Капетан брода за Н1 о томе како је уочио тело младића у Дунаву

Капетан брода за Н1 о томе како је уочио тело младића у Дунаву

Н1 Инфо 18.05.2022
Милован Зеленовић, капетан брода који је позвао полицију када је јутрос пронађено тело мушкарца за које се сумња да је нестали Матеј Периш, рекао је за Н1 да су морнари током шетње палубом уочили тело и да су након тога… »
Тело младића извучено код Аде Хује, Ненад Периш: Полиција ме обавестила да по одећи одговара Матеју, чека се ДНК анализа

Тело младића извучено код Аде Хује, Ненад Периш: Полиција ме обавестила да по одећи одговара Матеју, чека се ДНК анализа

Еуроневс 18.05.2022
Тело млађег мушкарца пронађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, потврђено је за Еуроневс Србија у МУП-у. У полицији наводе да се ради на идентификацији особе, која се за сада води као Н.Н лице, а отац Матеја Периша, младића из… »
Толико несрећа, убистава, а сада и тело матеја периша се закачило овде: Алас Ренато Грбић дошао на уклето место на Ади Хуји…

Толико несрећа, убистава, а сада и тело матеја периша се закачило овде: Алас Ренато Грбић дошао на уклето место на Ади Хуји…

Курир 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је јутрос код Аде Хује, а визуелним прегледом утврђена је велика подударност са несталим Матејом Перишем. Наиме, на телу су исте патике, мајица, фармерке тегет боје, сребрни сат на руци и телефон у… »
НА патици младића је слово в исти знак као НА матејевој обући: Капетан Зеленовић детаљно описао шта се јутрос десило на Ади…

НА патици младића је слово в исти знак као НА матејевој обући: Капетан Зеленовић детаљно описао шта се јутрос десило на Ади…

Курир 18.05.2022
Капетан брода, Милован Зеленовић, који је пронашао тело младића у Дунаву код Аде Хује, а за које се сумње да је нестали Сплићанин Матеј Периш, испричао је шта се све јутрос десило. - Шетали смо по палуби и видели како вода носи… »
"Колега је на белој патици Видео слово В и схватио да је то Матеј": Исповест капетана брода који је позвао полицију када је у…

"Колега је на белој патици Видео слово В и схватио да је то Матеј": Исповест капетана брода који је позвао полицију када је у…

Блиц 18.05.2022
Када су извукли тело, колега је на патици видео слово В и тада је схватио да је то Матеј Периш. Читао је раније опис гардеробе у којој је Сплићанин био када је нестао и одмах је повезао све... Овако је за "Блиц" испричао Милован… »
Кључни детаљи по којима је препознато тело несталог Периша: Исту мајицу Матеј имао кобне ноћи, нађен и сребрни сат

Кључни детаљи по којима је препознато тело несталог Периша: Исту мајицу Матеј имао кобне ноћи, нађен и сребрни сат

Курир 18.05.2022
Мајица која је пронађена на телу које је испливало јутрос код Аде Хује идентична је мајици коју је носио Матеј Периш у ноћи нестанка. Наиме, реч је о мајици тамне боје са апликацијом јагуара и жутим натписом који иде у круг а… »
Нађено тело мушкарца код Аде Хује, сумња се да је реч о несталом Матеју Перишу

Нађено тело мушкарца код Аде Хује, сумња се да је реч о несталом Матеју Перишу

РТС 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, потврђено је РТС-у у МУП-у. РТС незванично сазнаје из полицијских извора да се сумња да је реч о Матеју Перишу из Сплита, несталом уочи Нове године. Тело су нашли су… »
Место где је нестао Матеј Периш је 8 км удаљено од места где је јутрос пронађен леш: Идентификација у току

Место где је нестао Матеј Периш је 8 км удаљено од места где је јутрос пронађен леш: Идентификација у току

Телеграф 18.05.2022
Тужилац је наредио да се обави обдукција тела мушкарца нађеног јутрос око 9 сати у Дунаву. На телу нема трагова насиља. Матеји Перишу (28) траг се изгубио у ноћи, између 30. и 31.децембра прошле године, код Бетон хале што је… »
Нађено тело мушкарца код Аде Хује, сумња се да је Матеј Периш

Нађено тело мушкарца код Аде Хује, сумња се да је Матеј Периш

Нова 18.05.2022
Тело млађег мушкарца извучено је из Дунава код Аде Хује у Београду. Како сазнаје „ Блиц„, мушкарац на себи има фармерке, мајицу са апликацијом и једну белу патику, што се поклапа са гардеробом коју је у ноћи нестанка на себи имао… »
Младић који је извучен из Дунава на руци имао сат: Сумња се да је Матеј

Младић који је извучен из Дунава на руци имао сат: Сумња се да је Матеј

Нова 18.05.2022
Тело млађег мушкарца извучено је данас из воде код Ада Хује у Београду, а гардероба на мушкарцу одговара опису одеће коју је у ноћи нестанка носио Сплићанин Матеј Периш. Како сазнајемо с лица места, пронађени мушкарац је на руци… »
Тело у Дунаву приметио капетан брода: Овде је из воде на Ади Хуји извучено тело младића за ког сви докази указују да је Матеј…

Тело у Дунаву приметио капетан брода: Овде је из воде на Ади Хуји извучено тело младића за ког сви докази указују да је Матеј…

Блиц 18.05.2022
Тело младића, за које се верује да је Сплићанин Матеј Периш, извучено је око 9.20 јутрос у близини сале за венчања на Ади Хуји. Како јавља репортер "Блица" с лица места, полиција је однела тело млађег мушкарца, за које сви… »
"Плутао је Дунавом, јак ветар га је нанео на обалу": Ексклузивна исповест морнара који су нашли тело за које се верује да је…

"Плутао је Дунавом, јак ветар га је нанео на обалу": Ексклузивна исповест морнара који су нашли тело за које се верује да је…

Блиц 18.05.2022
Тело које је јутрос око 9.30 нађено на Ада Хуји, а које по физичким карактеристикама и одећи одговара несталом Сплићанину Матеју Перишу, плутало је Дунавом, а како "Блиц" ексклузивно сазнаје од морнара теретног брода који су га… »
Како је тело Матеја Периша испливало тек сада? Алас Ренато Грбић упозоравао на ово - обистинило се најгоре

Како је тело Матеја Периша испливало тек сада? Алас Ренато Грбић упозоравао на ово - обистинило се најгоре

Мондо 18.05.2022
У зимском периоду тело теже исплива због ниских температура, па су некада потребни месеци да леш изађе на површину воде. У зимском периоду тело теже исплива због ниских температура, па су некада потребни месеци да леш изађе на… »
Мајица на извученом телу открива да ли је пронађен Матеј Периш

Мајица на извученом телу открива да ли је пронађен Матеј Периш

Нова 18.05.2022
Тело мушкарца извучено је јутрос из Ада Хује, а сумња се да је реч о несталом Матеју Перишу, због гардеробе. Наиме, мајица у којој је извучен мушкарац подудара се са мајицом у којој је био Периш у ноћи нестанка крајем децембра… »
Полиција чешља терен, претражује се сваки педаљ: Ево како ће се сазнати да ли нађено тело припада Матеју Перишу

Полиција чешља терен, претражује се сваки педаљ: Ево како ће се сазнати да ли нађено тело припада Матеју Перишу

Мондо 18.05.2022
Како би се тачно утврдило да ли је реч о Матеју Перишу, ДНК-а нађеног младића упоредиће се са ДНК-а Ненада Периша, оца младог Сплићанина. Како би се тачно утврдило да ли је реч о Матеју Перишу, ДНК-а нађеног младића упоредиће се… »
Огласило се тужилаштво о телу извученом из Дунава

Огласило се тужилаштво о телу извученом из Дунава

Нова 18.05.2022
Тело мушкарца, за кога се сумња да је Матеј Периш, пронађено је јутрос код Ада Хује у Београду. Поводом проналаска тела, огласило се и Више јавно тужилаштво у Београду. „Тело млађег, за сада непознатог мушкарца, нађено је јутрос… »
Огласио се отац Матеја Периша, добио информацију из полиције! Хитно долази у Београд - Биће урађена кључна ствар

Огласио се отац Матеја Периша, добио информацију из полиције! Хитно долази у Београд - Биће урађена кључна ствар

Мондо 18.05.2022
Отац Матеја Периша добио информацију од српске полиције да је нађено тело које по опису одговара његовом сину. Отац Матеја Периша добио информацију од српске полиције да је нађено тело које по опису одговара његовом сину. Ненад… »
На извученом телу пронађен сребрни сат, телефон у џепу и исте патике: Због овога се сумња да је реч о Матеју

На извученом телу пронађен сребрни сат, телефон у џепу и исте патике: Због овога се сумња да је реч о Матеју

Мондо 18.05.2022
Гардероба на телу мушкарца које је извучено из Дунава начелно одговара опису гардеробе коју је у ноћи нестанка носио Сплићанин. Гардероба на телу мушкарца које је извучено из Дунава начелно одговара опису гардеробе коју је у ноћи… »
Прве фотографије са Аде Хује, рониоци извукли тело: Ево шта је нађено на лицу места

Прве фотографије са Аде Хује, рониоци извукли тело: Ево шта је нађено на лицу места

Мондо 18.05.2022
Јутрос око 9.35 нађено тело млађег мушкарца код Аде Хује, сумња се да је у питању Матеј Периш. Јутрос око 9.35 нађено тело млађег мушкарца код Аде Хује, сумња се да је у питању Матеј Периш. Тело млађег мушкарца нађено је… »
Овде је испливало тело Матеја Периша: Језив призор на Ади Хуји, на бетону крв фото, видео

Овде је испливало тело Матеја Периша: Језив призор на Ади Хуји, на бетону крв фото, видео

Курир 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је у Дунаву код Аде Хује а на основу упоређивања фотографија Матеја Периша и нађеног тела, претпоставља се да је реч о несталом Сплићанину, потврђено је Куриру. Наиме, на телу су исте патике, мајица… »
На ОВОЈ ЛОКАЦИЈИ је ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МЛАЂЕГ МУШКАРЦА! Сумња се да је нестали Матеј Периш (фото)

На ОВОЈ ЛОКАЦИЈИ је ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МЛАЂЕГ МУШКАРЦА! Сумња се да је нестали Матеј Периш (фото)

Мондо 18.05.2022
Полиција је извукла тело из Дунава, а на терену су и форензичари. Полиција је извукла тело из Дунава, а на терену су и форензичари. Прекопута ресторана на десној обали Дунава, за кога се сумња да је нестали Матеј Периш. Мушкарац… »
Дирљиве речи ненада ПЕРИША: Мој галебе, над пучином тебе гледам! Порука која слама срца

Дирљиве речи ненада ПЕРИША: Мој галебе, над пучином тебе гледам! Порука која слама срца

Курир 18.05.2022
Отац Матеја Периша, Ненад Периш пре само неколико дана послао је преко свог Фејсбук налога јаку порку. 00:30 ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МАТЕЈА ПЕРИША? Полиција извукла леш млађе мушке особе код Аде Хује Ненад се на Фејсбуку није дуго… »
Шта је у тренутку нестанка имао Матеј Периш на себи: Патике унеле забуну

Шта је у тренутку нестанка имао Матеј Периш на себи: Патике унеле забуну

Нова 18.05.2022
Тело млађег мушкарца извучено је данас из воде код Ада Хује у Београду, а гардероба на мушкарцу одговара опису одеће коју је у ноћи нестанка носио Сплићанин Матеј Периш. Нестали Сплићанин на себи је у тренутку нестанка, у ноћи… »
Сигуран сам да ће и Матеј урадити много за друге, баш онако како то ради Тијана: Јурићеве речи подршке Перишу

Сигуран сам да ће и Матеј урадити много за друге, баш онако како то ради Тијана: Јурићеве речи подршке Перишу

Телеграф 18.05.2022
"Важно је да они нађу свој мир. Да Матеј пронађе свој мир. На неком бољем месту" Игор Јурић, отац монструозно убијене мале Тијане, који је неколико пута разговарао са Ненадом Перишем, оцем Матеја, чије је тело, како се сумња… »
Капетан брода који је нашао тело у Дунаву: На патици младића је слово В, исти знак као на Матејевој обући

Капетан брода који је нашао тело у Дунаву: На патици младића је слово В, исти знак као на Матејевој обући

Телеграф 18.05.2022
Младић на себи има фармерке, једну патику на којој је слово В које имају патике Матеја Периша. Капетан брода, Милован Зеленовић, који је пронашао тело младића у Дунаву код Аде Хује, а за које се сумње да је нестали Сплићанин… »
Полиција нашла мобилни телефон и сат за које се сумња да припадају несталом Перишу: ДНК открива идентитет

Полиција нашла мобилни телефон и сат за које се сумња да припадају несталом Перишу: ДНК открива идентитет

Телеграф 18.05.2022
Како "Телегрф.рс" сазнаје, на телу нису примећени трагови насиља. Тело млађег мушкарца за кога се сумња да је пре четири месеца нестали Сплићанин Матеј Периш (28) нађено је јутрос на левој обали Дунава и упућено је на Институт… »
Огласило се тужилаштво о извученом телу из Дунава, за које се сумња да је Матеј: Наложили смо обдукцију

Огласило се тужилаштво о извученом телу из Дунава, за које се сумња да је Матеј: Наложили смо обдукцију

Телеграф 18.05.2022
Раде се токсиколошке и ДНК анализе, којима ће се утврдити идентитет. Након што је пронађено тело младића у Дунаву код Ада Хује, а за које се сумња да нестали Сплићанин, Матеј Периш, у Вишем јавном тужилаштву за Телеграф.рс… »
На истом месту на Ади Хуји где је данас нађено тело пре 8 година погинуло троје младих: БМВ-ом слетели у Дунав

На истом месту на Ади Хуји где је данас нађено тело пре 8 година погинуло троје младих: БМВ-ом слетели у Дунав

Телеграф 18.05.2022
На месту несреће налази се спомен плоча. Тело млађег мушкарца, за којег се сумња да је Матеј Периш пронађено је у Дунаву код Аде Хује, а баш на том месту је 2014. године дошло до саобраћајне несреће када је аутомобил марке БМВ… »
ФОТО Овде је пронађено тело мушкарца за ког се сумња да је Матеј Периш

ФОТО Овде је пронађено тело мушкарца за ког се сумња да је Матеј Периш

Нова 18.05.2022
Тело за сада непознате мушке особе пронађено је јутрос код Аде Хује, а због гардеробе која је на њему уочена, постоје одређене сумње да је реч о несталом Матејем Перишем. Према првим информацијама, тело су пронашли морнари код… »
Новости: Пронађено тело Матеја Периша?

Новости: Пронађено тело Матеја Периша?

ИндексОнлине 18.05.2022
ТЕЛО млађег мушкарца нађено је у Дунаву код Аде Хује. Како сазнају “Новости”, гардероба на мушкарцу начелно одговара опису гардеробе коју је у ноћи нестанка носио Сплићанин Матеј Периш. Тело млађег мушкарца нашли су морнари око… »
Отац Матеја Периша стиже у Београд: Мора се упоредити ДНК, јако ми је тешко

Отац Матеја Периша стиже у Београд: Мора се упоредити ДНК, јако ми је тешко

Нова 18.05.2022
Отац Матеја Периша, Ненад Периш, потврдио је за Телеграф.рс да је обавештен о томе да је у Дунаву код Ада Хује пронађено тело младића, које по опису и гардероби одговара његовом сину. „Мора се још упоредити ДНК, али по одећи… »
МУП се огласио о телу пронађеном код Аде Хује! Још увек се не зна да ли је то Матеј Периш, идентификација у току!

МУП се огласио о телу пронађеном код Аде Хује! Још увек се не зна да ли је то Матеј Периш, идентификација у току!

Мондо 18.05.2022
Министарство унутрашњих послова огласило се о телу које је пронађено јутрос око 9 часова на Ади Хуји. Министарство унутрашњих послова огласило се о телу које је пронађено јутрос око 9 часова на Ади Хуји. Тело непознате мушке… »
МУП потврдио: Пронађено тело мушкарца код Аде Хује, увиђај у току

МУП потврдио: Пронађено тело мушкарца код Аде Хује, увиђај у току

Блиц 18.05.2022
Тело непознате мушке особе уочено је јутрос око 9.20 у Дунаву код Аде Хује, потврђено у Министарству унутрашњих послова (МУП). Како су навели у МУП-у у питању је тело НН мушке особе, а увиђај је у току. Накнадно ће се утврдити… »
ДНК Ненада Периша упоређује се са телом које је нађено у Дунаву

ДНК Ненада Периша упоређује се са телом које је нађено у Дунаву

Нова 18.05.2022
Морнари су јутрос на десној обали Дунава преко пута ресторана Имепријум приметили тело и позвали речну полицију, а како се сумња у питању је нестали Матеј Периш (28). Како „Телеграф.рс“ сазнаје, како би се тачно утврдило да ли… »
Зашто је тело Матеја Периша испливало баш САД? Стручњаци објашњавају: Све зависи од начина на који је упао у воду!

Зашто је тело Матеја Периша испливало баш САД? Стручњаци објашњавају: Све зависи од начина на који је упао у воду!

Курир 18.05.2022
Тело млађег мушкарца нађено је у Дунаву код Аде Хује а на основу упоређивања фотографија Матеја Периша и нађеног тела, претпоставља се да је реч о несталом Сплићанину, потврђено је Куриру. Форензичар Часлав Ристић, током 5… »
Пронађено тело млађег мушкарца у Дунаву код Аде Хује

Пронађено тело млађег мушкарца у Дунаву код Аде Хује

Еуроневс 18.05.2022
Тело млађег мушкарца пронађено је јутрос у Дунаву код Аде Хује, потврђено је за Еуроневс Србија у МУП. У полицији наводе да се ради на идентификацији особе, која се за сада води као Н.Н лице. Према нашим сазнањима, тело мушкарца… »
Сви детаљи нестанка Матеја Периша: Сам изашао из клуба, пробао да заустави такси, звао другарицу Мају у 22.39

Сви детаљи нестанка Матеја Периша: Сам изашао из клуба, пробао да заустави такси, звао другарицу Мају у 22.39

Телеграф 18.05.2022
Сви Матејеви другови који су били у Београду испричали су да је све било у апсолутном реду, да никакве свађе ни сукоба није било. Матеј Периш (28) из Сплита нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду када је оставио… »

Вести дана »